Sevgi insanı birliğe, bencillik de yalnızlığa götürür. schiller
CigdemGüner
CigdemGüner

Dilimin patikası

Yorum

Dilimin patikası

1

Yorum

12

Beğeni

0,0

Puan

824

Okunma

Dilimin patikası

.
derinleşiyor gittikçe
bizi birbirimize yaklaştıran kıyı
uzak daha da uzak yüzün
kaç şehirde birden yok olabilirsin
katran artık içimin kaynayan lavı

yolunu benden temizle
karart gecenin ışıklarını
yüzünü seçemiyorum git gide
unutmak böyle bir şey
hatırlamaya alıştırmamak aklını

yerini değiştirsen de fark etmez
koyulaşır, dip tutar bu acı

göğümü kimseye öptürmedim
değişmedi toprağımın dili
zaman kurup işledi oyununu
yüzüm yavaş yavaş kendine yabancı

içimdeki kırgınlık zehir
kanımı yudumluyor
üşüyorum,
sıkıca ört kapılarını
.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Dilimin patikası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dilimin patikası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Dilimin patikası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI
YİTİK AŞKLAR MEZARLIĞI, @yitik-asklar-mezarligi
30.4.2019 16:35:23
güne düşen güzel şiirinizi beğeniyle okuyup nasiplendik yürek sesiniz daim olsun nicelerine.

SELAM VE DUA İLE...........OZAN ALİ AYDIN 2
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL