DUALARINIZA DİKKAT EDİN CENABI ALLAH’A KARŞI EMİR VERİR GİBİ VEYA HATIRLATIR GİBİ KELİMELER VE CÜMLELER KULLANMAYIN.
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Benlik egosundan kurtulamadıkça,acizliğini unuttukca,kula kul oldukları için. Ne tam teslimiyet var.Ne de yaratana teslimiyet tek ona kul olma. İnsanlara maddiyat için baş eğen kula kul olur karşısında saygı duruşuna geçerken.. Alemi yaratan Allahu Teala huzurunda aklında binbirşeyle şımarık çocuklar gibi durmadan ister.. Olmadığında istekleri isyan eder .İbadetleri işleri olduğunda terk ederler.İstekleri olmadığında da terkederler. Oysa verilen verilecek olan zaman farklıdır.Önemli olan verilse verilmese asla inanç ve itaat ibadetin bozulmaması.AŞIRIYA KAÇILMAMASI.Acizliğini bilmesidir insanın.Tövbenin dahi tövbeye ihtiyacı varken durmadan istenir..İstemek için yüz olmalı değil mi..Kazancı haram yediği içtiği haram ya da hileli..Her türlü hatayla ister acizliğini bilip hatalardan dönmek iyidir.İnsanların iç yüzü dış yüzüne yansısaydı yüzlerine bakılacak çok azı kalırdı.Allah merhamet edip en güzel surette yarattı bizleri.Dahası onca uzuvlarımız mükemmel az aksama olsa kaos olmazmıydı...T Tek elini dahi kıpırdatmadan kendisine verilen tek gözün şükrünü eda edemezken gurur kibir istekler hiç bitmez.. İstenir hak yola doğrudan ayrılmamak,sıhhat afiyet. .Rızıksa ezelde bellidir.Tembelce oturup hiçbir şey istenmez. Talebe gibi hak edecek.Allah rahman ve setreden kullarına şah damarından yakınken hallerini hiç bilmez mi..Hayatımız imtihan yeri insanlar ya gül ya da cehennem narına sebep ateşi yanlarında taşıyorlar.. Allah cümlemizin yar ve yardımcısı olsun. Acizliğimizi bilip huzurunda huzura erenlerden eylesin Amin.. Selam ve dua ile.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.