Haksızlık sadece bir tarafta olsa davalar uzun sürmezdi. la rochefoucauld
Savaştepe
Savaştepe

Ben Her Yerdeyim !

Yorum

Ben Her Yerdeyim !

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1960

Okunma

Ben Her Yerdeyim !


Ucunda okuyum gerilmiş yayın.
Köpüren suyuyum bir deli çayın
Adımın başında bulunmaz "Sayın".
Emeğin sırtından akan terdeyim !
Şehirde, köylerde,ben her yerdeyim !

Dağdaki çobanın sürüsündeyim.
Merhemim mazluma, yarasındayım.
Halkımın içinde, arasındayım.
Gündüzde,akşamda,gecelerdeyim.
Sevinçte, kederde, ben her yerdeyim.

Baharda yaylaya çöken sisim ben
Taçtaki papatya,yaprak,süsüm ben.
Hislere tercüman, gür bir sesim ben.
Şarkıda,şiirde,hecelerdeyim.
Müzikte,notada, ben her yerdeyim

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ben her yerdeyim ! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben her yerdeyim ! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ben Her Yerdeyim ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
17.9.2018 20:32:46
5 puan verdi
Ben her yerdeyim ne güzel bir şiirdi yüreğin var olsun usta
Kalemin susmasın
__________________________Selamlar
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL