Hiçbir zaman çıktığın kapıyı hızla çarpma, geri dönmek isteyebilirsin. don herold
se
sevimsd

SANA BAĞLIYIM BİL YETER

Yorum

SANA BAĞLIYIM BİL YETER

( 3 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

672

Okunma

SANA BAĞLIYIM BİL YETER


Sen ol kalbimde, ruhumda
Sen ol hayatımda yeter
Sensiz yaşanmaz dünyada,
Sana sevgimi bil yeter!

Sen ol aşkımda, sevdamda
Sen ol yaşamımda yeter
Sensiz yaşanmaz dünyada
Sana aşkımı bil yeter!

Sen ol gecemde, gündüzde
Sen ol tek ışığım yeter
Sensiz yaşanmaz dünyada
Sana bağlıyım bil yeter!

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Sana bağlıyım bil yeter Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana bağlıyım bil yeter şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SANA BAĞLIYIM BİL YETER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL