Gençlikte sevmek için yaşarız, yaş ilerledikçe yaşamayı severiz. saint euremond
m.demirel
m.demirel

KURUMA ÖMÜR AĞACIM

Yorum

KURUMA ÖMÜR AĞACIM

( 4 kişi )

0

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

1129

Okunma

KURUMA ÖMÜR AĞACIM

KURUMA ÖMÜR AĞACIM


Ömür ağacımın başına çıktım,
Dalında meyveydi; göz bebeklerim.
İndim de dibine, kökünü kazdım.
Toprakta tozlaşmış, taş kemiklerim.

Semadan iniyor nur ile rahmet.
Arzdan yükselir ruh mezarda zulmet.
Mevla, eylemezse kula merhamet,
Yetişmez bilirim can amellerim.

Gençlikte fidandı ömür ağacım,
Geliştikçe kok saldı tendeki acım.
Dostlar her an dualara muhtacım,
Gönlümde sızlıyor naz emellerim.

Hayatı bahşeden, istiyor kuldan,
Sabırla git nura açılan yoldan.
Ömür ağacımı uzatan yıldan.
Hicranla bahsetme son cümlelerim.

Mehmet Demirel 10.04.2018

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Kuruma ömür ağacım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kuruma ömür ağacım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KURUMA ÖMÜR AĞACIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL