İyilik, iyilikten, kötülük de kötülükten doğar. buda
keremkorkut
keremkorkut

Anılar ;

Yorum

Anılar ;

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1331

Okunma

Anılar ;

Bir bulut ol çarp güneşe
güneşten sakın korkma
bir ceylan ol dal ormana

takip et bir patikayı
Çık dağların zirvesine
tırmana tırmana

Fırsatın varsa eğer ,
gez tüm dünya
her şehir de bir insan tanı
Her insanı olduğu gibi sev

sadece insan olduğu için
Sorma neden niçin

Bir çift göze aşık ol
yüzbinlerce anı biriktir
Anıların olsun sana seni hatırlatan

Çünki ;

Elinden herşey gittiği vakit
Anılardır geride kalan ...

Kerem Korkut 25 Mart ikibinOnsekiz
Eindhoven / 19.36

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Anılar ; Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anılar ; şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anılar ; şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL