Gençlikte sevmek için yaşarız, yaş ilerledikçe yaşamayı severiz. saint euremond
KAZIM ELİAÇIK
KAZIM ELİAÇIK

Kağıttan şeytanlar

Yorum

Kağıttan şeytanlar

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1032

Okunma

Kağıttan  şeytanlar

Kağıttan şeytanlar

Gözlerimi kapattım bir anlığına
Zaman akıp gitti
Bütün hayallerim gözlerimde
Bir boşluğun içinde

Bütün anılar bir pranga simdi
Kollarıma vurulmuşsun
Nefes dediğin bir dert
Alsan seveceksin versen ölecek

Ağlamam artık
Sevgine gözlerine
Tenime karışan terine
Sevişmelerimizin yangınına

Cehenneme giden bir yol şimdi
Günlerimiz
Kağıttan şeytanlar bekler beni
Yüreğimin içinde

Ve hüznün adı
Güvercinada kalası
Geçip karşısına
Ağladım...



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kağıttan şeytanlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kağıttan şeytanlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kağıttan şeytanlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL