Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı
mesut çiloğlu
mesut çiloğlu
@mesutciloglu

Uzun zaman oldu

18 Ocak 2018 Perşembe
Yorum
Şiirgram

Uzun zaman oldu

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1976

Okunma

Uzun zaman oldu

Uzun zaman oldu,
Bir resmine şöyle aşkla bakmayalı,
Dokunmayalı yanaklarına,
Tutmayalı ellerini,
Uzun zaman oldu,
Şöyle doya doya sevmeyeli seni,
Bir şarkının nakaratında buluşmayalı,
Uzun zaman oldu,
Aşkla yanan yürekler tutuşmayalı,
Şiirlerin ateşinde yanarken,
Bil ki sevdiğim ,
Yine uzun zaman oldu ,
Ben seni unutmayalı...

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Uzun zaman oldu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uzun zaman oldu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uzun zaman oldu şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.