Bir iyiliği yapan değil, iyiliği gören hatırlamalıdır. cicero
uk24
uk24

YALNIZLIĞIMSIN

Yorum

YALNIZLIĞIMSIN

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

646

Okunma

YALNIZLIĞIMSIN

sen...
var ile yok arasında bir yerde
gündüz ve gece kadar uzak
güneş ve ay kadar yakın
yaşam ve ölüm kadar kardeş
sen....
benim yalnızlığımsın
4-2-07 uko

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yalnızlığımsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnızlığımsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YALNIZLIĞIMSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
13.1.2018 19:23:15
5 puan verdi
Kısa ama Güzeldi şiir kutluyorum Hoş geldin
Kalemin susmasın
___________________________________Selamlar
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
13.1.2018 00:34:37
Beğeni:
2
Okunma:
646
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL