Gene de bir iştir beklemek. bekleyecek bir şeyi olmamaktır korkunç olan.-- cesare pavese

aşk-ı derun

( 4 kişi )

2

Yorum

8

Beğeni

4,8

Puan

2802

Okunma

aşk-ı derun






akıl az gelir başa, can 
gelirse o başa canan 
beyhude feryad- ü figan
bakidir kalbe hüsn- ü zan

 

harman olur vücutta kan
vücut yâre değdiği an 
afakında ağarır tan 
kul, cananın koynunda yan

 

o aşk ki şüpheye burhan 
görülmez mi kalpte ayan 
tanık bülbül, güle şayan 
medet sendedir ey insan



Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

75% (3)

4.0

25% (1)

Aşk-ı derun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk-ı derun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşk-ı derun şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
_dilhun_
_dilhun_, @dilhun2
30.1.2018 01:16:17
5 puan verdi
Hoş bir şiir..Kısa manidar..
Den(iz)
Den(iz), @den-iz
8.1.2018 13:42:35
Peki :))

Sevgilerimle...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.