"günlerini düşler krallığında geçirmeyenler, günlerin kölesi olur." halil cibran
Fatih Coşgun
Fatih Coşgun

GEÇER ZAMAN

Yorum

GEÇER ZAMAN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

874

Okunma

GEÇER ZAMAN

Ey! yalan dünyanın fani yolcusu,
Kul doğrulur mu hiç düştüğü zaman.
Dirhem fırsat bulsa kaçar ölçüsü,
Aklın terazisi şaştığı zaman.

Düştün mü bir kere yandın ki yandın,
Dertler sıra sıra gelmez mi sandın,
Kaybolur gençliğin yıkılır bendin,
Derelerde sular coştuğu zaman.

Ne kadar ağlamam dese de gözler,
Dökülür damlalar göl olur dizler,
Ardından söylenen garazlı sözler,
Dokunup yaranı deşdiği zaman.

Yıllar acır mı hiç, buruşur yüzün,
Dizlerin durur da puslanır gözün,
Sayılmaz hatırın dinlenmez sözün,
Yaşın yetmişleri aştığı zaman.

Faniysek herkesin ölüm başında,
Unuturlar; oğlun, kızın, eşin de,
Bir tek ismin kalır mezar taşında,
Dostların kabrini eştiği zaman.

01.01.2018 Fatih Coşgun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Geçer zaman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geçer zaman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GEÇER ZAMAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.