Düşünmek kolaydır, yapmak zordur. dünyada en güç olan şey de düşünüleni yapmaktır. goethe
Şiir sevdalısı0648
Şiir sevdalısı0648

YAĞMUR SONRALARI

Yorum

YAĞMUR SONRALARI

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1049

Okunma

YAĞMUR SONRALARI

YAĞMUR SONRALARİ

Bir sen vardı bende eskiden
Hani pembe panjurlu hayaller vaat eden
Benim için kendinden vazgecen
Hani ayaklarımı yerden kesen
Uykularımda rüyalar vaad eden
Bir avuç mutluluğun detayında kaldı
Biz hic aynı olamadık
Muhtelif yağmur sonraları
Yalandan sevişmelerimiz yok artık
Bir başka umutlara kaldık

PINAR DOLUDENİZ

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yağmur sonraları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yağmur sonraları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAĞMUR SONRALARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
DemAN
DemAN, @deman
3.10.2017 15:55:20
5 puan verdi
Yağmur öncesi ve yağmur sonrası; sevip de ayrılmak cinayet gibidir... Umutları sür düşlerine en güzeli bu...

Yağmurca mısralardı ve beğenerek okudum


Sevgiyle kalın
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL