Teni, biçimi ya da davranışı güzelleştirecek en güzel şey çevremize dert değil neşe dağıtma isteğidir. (ralph waldo emerson)
berrin su siirleri
berrin su siirleri

Son Millet. .

Yorum

Son Millet. .

( 4 kişi )

1

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1622

Okunma

Son Millet. .

Son Millet. .


Yaşlılar, gençler
Çocuklar, kadınlar
Ve...
İşsizler. .
Elleri ceplerinde. .
Sıcak sobaların
Ardına saklanmayıp
Silkinip o sinsi. .
Karanlıktan
Uyansalar. .
Taşında gelincik açan. .
Caddelere. ..
Mümkünse
Yataksız yorgansız
Aç susuz. .
Kırsalar zincirlerini ağaçların. .
Üzgün ölüler. .
Olmak zorunda
Kalmayacaklar. .

Berrin Korkmaz

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Son millet. . Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Son millet. . şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Son Millet. . şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
4.6.2017 14:45:48
5 puan verdi
BU GÜZEL ŞİİRİ YAZAN YÜREĞİ KUTLUYORUM BERRİN HOCAM HARİKA OLMUŞ TEBRİKLER
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL