Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. m. kemal atatürk
Kaandoğan
Kaandoğan

Seni Öyle Sevdim Ki

Yorum

Seni Öyle Sevdim Ki

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1640

Okunma

Seni Öyle Sevdim Ki

Seni öyle sevdim ki,sana bakmaya utanırcasına.
Senden başka yari sorgulamadan unuturcasına.
Sen sevdiğim deyip gezerken bir başkasıyla.
Seni öyle sevdim ki,şükrettim hayalinle yaşadığıma.

Seni öyle sevdim ki,sevmenin adını sen bilircesine.
Aldığım her nefeste seni tanıdığıma şükredercesine.
Seni içimde hissedercesine,aldığım her nefeste.
Seni öyle sevdim ki,kendinden geçercesine.

Seni öyle sevdim ki,hiç aklıma gelmedi sevmekten korkacağım.
Yıllar geçtikçe hataymış deyi,dilimde eyvah deyip susacağım.
Biri severse değil,birbirini severse mutlu olurmuş insanlar anladım.
Seni öyle sevdim ki,dört bir yanım dertken mutlu insana oynadım...kd

’’Seni Öyle Sevdim,Böyle Unuttum’’

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Seni öyle sevdim ki Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Seni öyle sevdim ki şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Seni Öyle Sevdim Ki şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL