MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Cezaevi Mektubu
Mustafa Dinçer

Cezaevi Mektubu



Ah Anam Ah

Satýrlarýma Nasýl Baþlýyacam Bilmiyorum.Yine Bir Bayram Sabahý Yine Hüzünlü Bir Gün Oðlun Senden Uzakta Kanýn Senden Uzakta. Bu Gün Ne Oldu Biliyormusun Anam Gardiyan Geldi Koðuþþþþ Bayramýn Mübarek Olsun Dedi Herkes Büyük Diye Elini Öptü Gardiyanýn . Ben Öpmedim Be Anam Ben Öpmedim . Ben Babamýn Anamýn Ellerini Öpemezken Nasýl Gidipte Bizi Buraya Tutsak Edenin Elini Öperim . Suratýma Kapandý Kapýlar Anam Bütün Koðuþ Aglýyor Biri Anasýný Özlüyor Biri Babasýný . Biri Ýse Kardeþlerini Özlüyor Anam. Bizim Burda Bir Dayýmýz Var Hayat’a Mahkum Olmuþ Ne Geleni Var Ne Gideni Bu Yaþta Bir Ýnsan Aðlar mý Bee Annem Aðlar mý . Niye Aðlýyor Kos Koca Çýnarlar Niye Aðlýyor Garip Analar Bitsin Artýk Anam Bitsin Bu Gurbet Bitsin Bu Hasret . Özledim Anam Sýcak Çorbaný Buz Gibi Ayranýný Özledim. Senden Ayrý Geçmiyor Günler Senden Ayrý Nasýl Geçti Bunca Seneler. Daha Çok Uzun Bir Yolum Var Anam . Senden Babam’dan Benim Caným Kaným Olan O Biricik Gardaþýmdan Ayrý Kalmak Dokunuyor Bu Yüreðime Anam. Belký Sizi Üzdüm Belki Gecelerinize Bir Acý Gibi Düþtüm. Hani Özgür Hayatta Son Günüm Vardý Yaa Anam Sabah Sormuþtun Oðluna Oglum Akþam Senin Sevdiðin Mercimek Çorbasý Yanýna Çoban Salatasý Ve Buz Gibi Ayran Var Demiþtin. Ah Be Anam Akþam Geldi Ben Gelemedim Senin O Güzel Cennet Kapýsýný Açacak Elinden Bir Yemek Yiyemedim.
Ah Be Anam Ah Burda Mercimek Çorbasý da Var Çoban Salatasý da Ve Bir de Ve Birde Soðuk Ayran Var Ama Hiç Biri Seninki Kadar Lezzet Vermiyor. Ya Tuzu Eksik Ya Ana Sevgisi . Buralar Soðuk Olur Anam Ne Üzerime Örten Var Ne Bir Bardak Su Veren. Hastalanýnca Ana Eli Gibi Þefkat Veren Bir Ýlacým Bile Yok . Off Anam Offf Bak Bak Bu Mektubu Yazdým Ya Sana Bunu Kýmseye Okutma Ne Kardeþime Ne Babama Bu Mektubu Sana Yazdým Anam Bu Mektubu Okuyupta Hastalanmýyasýn. Oðlum Darda , Oðlum Zorda Deyipte Aðlamayasýn . Ben Ýyiyim Anam Günleri Sayýyorum. Sayýyorum Derken Ben Saymýyorum Kader Sayýyor Felek Sayýyor , Ben Okuma Yazma Bilmiyorum ki Anam . Komþular Sorarsa Oðlum Gurbette Ekmek Parasý Ýçin Çalýþýyor Dee Ama Sakýn Mahkum Deme Ben Utanmam Anam Niye Ýþlemediðim Bir Suç Ýçin Utanayým. Senin Yüzün Kara Çýkmasýn Diye Diyorum Anam . Demesinler Oðlu Cahildi Demesýnler Þimdi de Oðlu Mahkum. Beni Bu Hale Getiren Kahpe Felek Utansýn Bee Anam Beni Bu Hale Getiren Kahpe Hayat Utansýn.

Satýrlarýma Son Veriyorum Anam , Ama Üzülme Ben Ýyiym Bayramýn Mübarek Olsun Anam Oðlum Darda Deyipte Sende Kendini Eve Hapis Etme Çýk Gez Dolaþ Bende Burda Bende Burda Bahçede Bir Kaç Adým Atar Sonsuz Uykuya Girer Uyurum Be Anam Uyurum.

Hakkýný Helal Et Anam Hakkýný Helal Et Oðlun Senin Kalbini Ýstemeyerek Kýrdýysa Zaten Ölümü Kendý Eliyle Yazdý......



NOTER TASDÝKLÝDÝR.
Ýzinsiz Yapýlan Kayýtlar’da Veya Okumalarda Yasal Ýþlem Uygulanacaktýr.


Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
En Çok Okunan Şiirleri

Cezaevi Mektubu