MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

LEVENT TAMER /değerli kalem dostum değerli şiir yol arkadaşım/.....yü_ko
LESKÜY NARUT

LEVENT TAMER /değerli kalem dostum değerli şiir yol arkadaşım/.....yü_ko


Edebiyat defterinden ayrýldýðým için üzüntüsünü bu þekilde dile getiren ’Deðerli kardeþim, deðerli sayfa arkadaþým, deðerli kalem dostum ’LEVENT TAMER ’in benim için edebiyat defterinde paylaþtýðý duygularý beni çok duygulandýrdý, þahsýnýzda kendisine teþekkür eder bir ömür boyu mutluluklar dilerim..çok sað olsun...


Kýymetli üstadým

Elbette uður böceði hatta günün þiiri seçilmek deðerlidir.
Bu baðlamda böcek önemli deðil önemli olan sizin þiirinize inanmanýzdýr ya da bizlerin beðenmesidir türü "paranýn ne önemi var, mühim olan insanlýk" vari sözler, yerine göre laf-ý güzaf olacaktýr. "Sinek küçükte olsa mide bulandýrýr" sözü de akla gelebilir. Böcekte küçük bir durum gibi dursa da böceklenmeye sebep olabilir.
Yine ben de çok defa böcek almadým desem o da boþ laf olur. Sizin gibi kýdem almýþ, yýllarýný vermiþ, mesafe katetmiþ birinin karþýsýnda ölçüsüz söz söylemekte istemem kuþkusuz. Ýzan deyince uzanmak taraftarý da deðilim.
Fakat yine de derim ki; Sanatçý duygusallýðý tuzaðýna düþmeyeceðinizi umuyorum.
Her ne kadar yýðýnla þiir edebiyat sitesi varsa da bu sayfa da da sizi sektirmeden izleyen nice þiir ve gönül dostunu gelin ihmal etmeyin bence.
Hiç þüphesiz son karar sizindir. Hani meþrutiyette deðilsekte teþbih mahiyetinde söylemek isterim ki; Meclisinde söz hakký vardýr ama son söz de kralýndýr.
Nihayet, çalýþmalarýnýzda baþarýlar dilerim.
Her þey gönlünüzce olsun.
Saygý ve selamlarýmla... LEVENT TAMER
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.