MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

.Artık yağmur lar sesli ıslıklar çalarak yağıyor
neptunus

.Artık yağmur lar sesli ıslıklar çalarak yağıyor



Rüzgar la birlikte yaðan yaðmur tanecikleri cama vururken bir þarkýnýn melodisini seslendiriyordu sanki .Arada hava gürlüyor bir anda gece aydýnlanýyordu þimþekler çakarken. Camdan bakarken dýþarý insanlar koþturuyordu , sokak lamabasýnýn ýþýk huzmelerinde yaðmur tanecikleri bir o yana bir bu yana salýnýyordu.Havanýn gürlemesiyle ayný anda yine sokaklar aydýnlandý . Yaðan yaðmurlarla birlikte gülümseyen ay yüzün geceme düþtü. Gülümsüyordun, saçlarýn sýrýlsýklam ýslanmýþ gözlerinde gülümserken yaðmur tanecikleri vardý.
Aðlýyordun gözyaþlarýný yaðmurlardan saklýyordun, daha ben sormadan sana “Dudaklar gülerken gözler aðlamazmý diyordun.Yaðmur yaðmur yaðarken sokaklarýma. öyle hüzünlüydü ki gözlerin bende senin yaðmurlarýnda aðladým.Sen aðladýn ben aðladým.Yaðmur yaðýyordu , sen yaðýyordu sen yaðarken yüreðim aðlliyordu... sana dair söylediðim þarkýlarý , sana dair yazdýðým þiirleri dilimde dillendirken yanaðýmdan akan yaðmur tanecikleri içime yüreðime süzülerek geliþi güzel yol alýyordu.
Ne kadar güzel yaðmur sen ve ben, mavi renkli müzikler ekliyorum sözcüklerime, sen mavi oluyorsun mavide ise ben.Þarkýlar daha bir güzel oluyor þiirlerim senli daha güzel okunasý . daha bir anlamlý oluyor.Masallar yazýyorum senli benli, masalýmýn kahramaný sen.yazýp okuyan ben. Geceme düþen ay yüzüne yaðmurlar karýþýnca , düþen ay yüzünü çekip alýyorum geceden.Binlerce öpücükler konduruyorum yaðmurlu gözlerine.Üzüm karasý gözlerinin bakýþlarý titriyor huzur veren meltemliyle.Huzurum ve mutluluðum oluyorsun.Birlikte yol alýyoruz yaðmurlarda el ele.
Attýðým her adýmda Seninle yaðmurda el ele yürümenin dayanýlmaz mutluluðu yansýrken gözlerime yanaðýmdaki damlayý siliyorsun narin ellerinle, ardýndan yine damlalar çoðalýyor ayný yerde, bu kez öpüyorsun … Sen öpüyorsun yaðmur çoðalýyor, sen öpüyorsun dünya duruyor, yaðmur çoðaldýkça ikimiz kalýyoruz caddelerde, yol boyunca ve iliklerimize kadar ýslanmýþlýðýmýzda ýslýklar çalýyorum senli þarkýlar dudaklarýma ýslýk oluyor ve çýkarken ýslanýyor yaðmurlarýnda ….Artýk yaðmur lar sesli ýslýklar çalarak yaðýyor
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.