MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

SEN BENİMSİN
ŞİİRİN SİHİRİ

SEN BENİMSİN





,.-~*´¨ ( S ) evmek, denizin dibine taþý atarcasýna sevmek… Sonsuzun orada kalýrcasýna verilen bir sözün unutulmamasý gerek.

,.-~*´¨ ( E ) lvinler sarmýþçasýna, buz kütlesi kýrýlmýþçasýna, akan sular durulmuþçasýna öyle bir umutla bakmak.

,.-~*´¨ ( N ) azlý çiçek açar mý, solar mý, çaðlar mý? Sensiz bu hayat geçer mi derin ýrmak?

,.-~*´¨ ( B ) embeyaz düþler, umutlar ne güzeldi. Ýlk günlerimizde hiç bitmesini istemediðimiz sonbahardýn sen, Takvimdeki ilk yapraktýn.

,.-~*´¨ ( E ) ller maðrur bir özlemle dolu. Sen ve ben neredeyiz biz? Yolun sonu seninle, sonsuz kalbimde varoluþun yalnýzca benliðimdedir.

,.-~*´¨ ( N ) asýl sensiz bir hayat düþünemezsem ki bana dur deme! Her baktýðýnda gözlerinde beni gördüðün gibi ben de seni yaþýyorum hep içimde.

,.-~*´¨ ( Ý ) nci gibi tek tek dizilen sade gülüþündü belki de beni sana baðlayan ve beni sana çaðýrandý bakýþlarýnda kaybolduðumda.

,.-~*´¨ ( M ) asum sevgiydi bizimkisi ay ýþýðýnda birleþen, güneþte son bulan. Gökyüzünde birleþen tek yýldýzdýn sen bende.

,.-~*´¨ ( S ) ardý beni binbir umutla hayatýmýz. Derinlemesine iç kýpýrdattý bende yeni heyecanlar. Kýpýrtýlar senle oldu.

,.-~*´¨ ( Ý ) þte sana bakýyorum, öylesine dalýp gidiyorum akarsu… çok uzaklarda bir yerlerdesin bulutsuz özlemde.

,.-~*´¨ ( N ) eden, niçin, nasýl sevgide aranmazsa sevgi öyle bambaþkadýr; öyle saf ve masumdur ki karþýlýksýz, hiç beklentisiz nasýl sevilirse bunun adý iþte kendini unutup baþkasýný yaþayabilmektir aþk…

YAZAN: ÖZLEM DEMÝRKAYA &*.*&

YAZIM TARÝHÝ: 18.11.2009, SAATÝ:13:41

NOT: Bu sevgi dolu þiirim benden Yasemin Çiçek ablam ve eþine gelsin sonsuz sevgiler *


Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.