MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Me
(ŞİİR ADINA BİR MAKALE) KADIN BUNLARA LAYIK DEĞİL EY ÜLKEM -EY ÜLKEM KADIN BUNLARA LAYIK DEĞİL
Memuratör

(ŞİİR ADINA BİR MAKALE) KADIN BUNLARA LAYIK DEĞİL EY ÜLKEM -EY ÜLKEM KADIN BUNLARA LAYIK DEĞİL


KADIN BUNLARA LAYIK DEÐÝL
EY ÜLKEM
EY ÜLKEM KADIN BUNLARA LAYIK DEÐÝL
Çok güzel bir ülkede ama garipliklerinde istemediðin kadar bol olduðu bir ülkede yaþýyoruz. Kadýn hakký diyoruz Kadýn anadýr, yardýr diyoruz ama Ülkemizde daha hala ortaçað karanlýðýnda yaþayan ya da öyle düþünen insanlarýmýz var.
Kadýný itelenen, kakýlan kalk deyince kalk, otur deyince oturacak diyen deðiþik bir zihniyette olan insanlar yaþýyor ülkemizde.
Ne kadar yorgun olursa olsun, koma hali hastalýðý hariç ne kadar hasta olursa olsun heyt yakarým yýkarým kýrarým narasý atarak kalk bugün benim caným þunu istemiyor þunu þunu yapmazsan yiyeceðin köteði sen bilirsin diyen kimi zaman anasýna, kimi zaman hanýmýna, kimi zaman bacýsýna bazen hepsine gerilimler yaþatan erkeklerimiz var.
Aldatan erkeði hiç saymayayým zaten týrlara doldursan, uçaklara doldursan çekmez Soruyorum size þimdi bazý istisnalar hariç en zayýf erkeðin en güçlü kadýna bir kavgada gücü yetebilir mi yetmez mi acaba bu yiðitlik midir?
Kadýn Hassaslarýn Hasý, Haslarýn hasýdýr. YARATAN RABBÝMÝZ ALLAH (C.C)BEN SÝZE KADINLARI EMANET OLARAK VERDÝM DEDÝÐÝNÝ? Bilmeyen var mý? Cevabý vereyim herkes biliyor. Ahirette Emanetin hesabý nasýl verilir. Düþünen var mý.? Bu soruya herkes kendi cevabýný versin.
Burada katledilen kadýnlarý da ayrýca hatýrlatmak istiyorum. YÝNE YÜCE DÝNÝMÝZ ÝSLAM “BÝR ÝNSANI ÖLDÜREN BÜTÜN ÝNSANLIÐI ÖLDÜRMÜÞ GÝBÝDÝR” DEMÝYOR MU ? TABÝKÝ DÝYOR.
Bir zalim karþýna çýktýðýnda bir Piskopat karþýna çýktýðýnda ne yapýyorsun . Yiðitliðin neresindesin,
Bana cevabýný bilenler varsa versin, ben biliyorum ama o orada kalsýn.
Evi için, eþi için elinden geldiðinin fazlasýný yapmaya çalýþan kadýnlarýmýza reva görülene bak.
Oysa Dinimiz ne diyor
“ BÝR KÝMSENÝN AÝLESÝNE VERDÝÐÝ EZÝYET AHÝRETTE ONA CEZA OLARAK YETECEKTÝR DÝYOR” BAÞKA NE DÝYOR “CENNET ANALARIN AYAKLARI ALTINDA DÝYOR”
BAÞKA NE DÝYOR “SÝZÝN EN ÝYÝNÝZ AÝLESÝNE ÝYÝ DAVRANINIZDIR” DÝYOR
Daha ne deyim daha ne söyleyeyim. Yazýnýn Yorumunu size býrakýyorum.
CAKSU-MEMURATÖR
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.