MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

YAZI yani ÜLKÜCÜNÜN ALIN YAZISI
Gümüşhanlı

YAZI yani ÜLKÜCÜNÜN ALIN YAZISI



ÜLKÜCÜN ÜLKÜCÜYE yâda ÜLKÜCÜLERÝN ÜLKÜCÜYE/ÜLKÜCÜLERE SON GÖREVÝ BAÞLIKLI BU DUYGULA RI MI yazmama vesile olan, kisbe-i delikanlý tavýrlý Ülküdaþým Mutlu Özdemir Beð vesilesiyle Ülküdaþlarýma ithaf ediyorum!
Ufkunu Baþbuð Alparslan Türkeþ Han’ýn açtýðý Gençlik Ülkücü Gençlik, bu Gençliðin içerisinde öðrenci olanýný ve iþçi olanýný yani, Ülkücü Ýþçileri gönül rahatlýðýyla ele alýrsam, ruhca-bedence ve kafaca saðlýklý bir Gençlikten bahsetmiþ olacaðýmdan ötürü mutluyum. Beni mutlu edenlerin amelden itikada göçenlerine Rahmet olsun ki, burada mutlu olamadýlar orada mutlu olsunlar Ýnþallah!
‘’Rahmet olsun’’
Bende isterim bana da rahmet olsun!...
Var saysak, desek ki, Ülkü okul idi
Evet, Okuldu
Ülkücü O Kul’du
Yani O Kul’lardý…

Evet, okulda kalan kaldý
Geçenler Þehid oldu
Devam edenler ya Taþmedreseli
Yâda Yusufiyeli

YaRab! Bizi de Geçenlerden eyle
Davasýndan geçmeyen
Dünya nimetlerinden geçen
Geçenlerden eyle!

Görevimize müdrik
Yüreðimizi Vatan, Millet sevgisi ile doldur
Bu anlayýþýn bu özlemin takipçisi
Ve Ýþçisi eyle Bizleri YaRab!

Ülkücülerin, Onlarýn her birisi, Vatanýmýzýn ve Milletimizin ebediliðini saðlayacak birer inþa tuðlasý olmuþlardýr. Onlara milyonlarca kere rahmet olsun!

12 Eylül’den kalma bizlerin gördüðü diyemesek te, okuduðumuz ve duyduðumuz manzara korkunçtur.
Gençlik ateþini Millet ve Vatan sevgisi ile tutuþturmuþ, o günlerin Genç Ülkücüleri öyle iþkencelere maruz kaldý ki, detayýný yazmaya yüreðim elvermezcesine aðýzlarýna ot doldurdular vahþetin ötesinde cinsel organlarý ile … yazamýyorum iþte!

Gözlerini oydular…

Þehitlerimizin, kendilerine rahmet olsun! Onlarýn cenazelerini dahi zor þartlar altýnda memleketlerine götürdüklerini Yusuf Ýmamoðlu Aðabeyin cenazesinden hatýrlayacaksýnýz. Sözde “Ýslâmi” kesimi temsil ettiðini iddia eden o günlerde “Akýncýlar” hangi meselede yanýmýzda oldular diye soracak olursak eðer? Ne görülmüþ nede duyulmuþtur. Ülkücüler her zaman olduðu gibi cenazelerini tek baþlarýna kaldýrýyorlar ve acýlarýný tek baþlarýna paylaþýyorlardý!
Ülkücü camia komünist teröre karþý birlik mesajý ve’’ küfre’’ karþý tek yumruk görüntüsü vermek amacýyla, cenaze namazýnda yanýnda görmek istediði “Ýslami hassasiyeti yüksek (!)” kiþilerce her zaman olduðu gibi yine hep yüzüstü yalnýz býrakýlmýþlardýr!
Ne yazýk ki, Ülkücülerin bu hassasiyetine Müslüman’ým diyen (þ) erbakan çevresinden hiçbir zaman destek gelmemiþtir.

Fakat Ülkücülerin derdi bununla da bitmiyor, bitmezde bu sefer karþýlarýna Ülkücü þehitlerimizin her cenazesinde yaþanan bir engel daha çýkýyordu ki, Vali unvanlý Devlet görevlisi, ölmelerine engel olamadýðý Ülkücü iþçilerin cenazelerinin Ülküdaþlarýna verilmesine ve yapýlacak törene ve de edilecek dualara dahi tüm gücüyle engel olmaya çalýþýyorlardý. Yani Ülkücünün Ülkücüye son görevi bile sorun son görevi bile dertti!
Tarih 12 Eylül
Talih galebeye doðru ne olacak
Ne edilecekse etti
Ne yeþil ne de kýzýl mertti
Çözüm bekleyen problemlerimiz
Çok açýk çok netti

Özellikle “Milli Görüþ” ve bazý dini grup/cemaat ve/veya tarikatlara yakýn gazetelerin zavallýlýðýný hayretler içerisinde gören Ülkücü Aðabeylerimiz talihsizliðin temel taþlarýný oluþturmuþlardýr!

... Bu art niyetliler ellerindeki medya üzerinden ülkücülere karþý örgütlü, kurgulanmýþ ve sistematik bir þekilde asimetrik ve psikolojik yýpratma kampanyasý uygulamýþlardýr hala da uyguluyorlar.
Yalan mý?
Acýlarý hala içimizde olan Þehitlerimizin aziz hatýralarýný kirletmek pahasýna Ülkücü istismarýna dün olduðu gibi bu günde hala devam ediyorlar.
Uzun lafýn kýssasý bu bahis ettiðim zihniyetin gerçek yüzünü görseniz Lidere baðlýlýðýnýzý yineleyerek içinizde fitneyi fesadý öldürmüþ olursunuz!

12 Eylül öncesinin karanlýk günlerinden, her gün en az 5/10 Ülkücünün þehit edildiði, ortalýkta Allah (c.c) Peygamber (s.a.v) Vatan-Millet ve Devlet adýna bizlerden baþkasýnýn olmadýðý, kendilerine “Mücahit” diyenlerin evde eþleriyle birlikte oturup sefa sürdüðü ve ara boþlukta ticareti iyi deðerlendirip zengin olmaya boy göstermiþlerdir yani o günler olaðanüstü günlerdi...
Çileye tamah, acýyý kutsayarak
Kalabalýðýn yalan avuntusundan
Yalnýzlýðýn evliyasý olarak
12 Eylül günlerini aklayan var.

Tebessümün bile uzak durduðu
Yazgýsýna yenik bir hayatýn
Buruk tadýný Ülkücüler yaþadý
12 Eylül günlerini yasaklayan var.

Bu geceye baðdaþ kurmuþ yüreðiyle
Gümüþhanlý aðlýyor þiirlerinde
Ölüme rengini verip, kendine pusu kuruyor
Paslanmýþ yüzünde bir hayat ki,
Hayat gülümsüyor Gençlik için
12 Eylül günlerini saklayan var.

O günlerde Ülkücü Þehidlerin cenaze namazýný dahi kýlmayanlarýn siyasi mirasçýlarý, ta kendileri bu gün iktidar ve Ülkücülerin birliðini-dirliðini yok etmeðe dönük ellerinden geleni yapýyorlar. Ülkücü ve 12 Eylül istismarý yaptýklarýný, mektup okuyarak göz önüne koymuþlardýr!

Öyle bir görüntü veriyorlar ki, Ülkücüyü en çok onlar seviyor, hatta sözlerine baþlarken Ülkücü kardeþlerime sesleniyorum diye baþlarlar. Velâkin þahsým adýna söz ediyor ve yazýyorum ki, ben ona kardeþ deðilim. Vatan sevgisi Ýmandan, Kurtarýcýmýzýn Hadis-i Emirlerine aykýrý fes giyinen benim kardeþim olamaz!
‘’Anam doðursa dahi olamaz’’
Ýktidara gelen ve kendilerine Ýslami diyen bir ekibin baþý (þ) erdoðan bizden uzak gitsin. Gitsin Ahmet Kaya’ya kardeþim desin!
Bölücülüðün hayranlýðý ve kendilerini meþrulaþtýrma gayretlerini de göz önüne alarak bu asalak sýnýfý kýnadýðýmý yazýklar olsun diyerek vurgulayayým!
Alparslan Türkeþ Han’ýn yolunda yürüyen bir Ülkücü olarak, haklýsýn diyenlere Ülküdaþlarýmýn adýna yoðun alâkalarýna elbette teþekkür etmeliyim. Lâkin bir ülkücü olarak Türk Milliyetçilerinin siyaset ocaðý ve açacaðý siyasi kapý Milliyetçi Harekettir!
Hal böyle iken söyleyin
Sevgi ve saygý yumaðý
Ülkücüler, gaile alýr mý?
Mektup okuyan manyaðý



Anlatmaya çalýþtýðým gibi bu çevrelerin bize bakýþý çok farklý. Bize asla hoþgörü ile bakmayan sözüm ona Ýslami/dini, cemaat/grup/tarikatlar, komünistlere þaþýlacak kadar sýcak ve hoþgörü ile yaklaþýyor ve biri “Yeþil” diðeri “Kýzýl” komünistler bize karþý her yerde ittifak yapmaktan da çekinmezler!

‘’ben bunlara El Ýnsaf diyorum’’
Ulu Allah (c.c) havale ediyorum.

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.