MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Içinde ki zaman dursun..
ByEmsal CAN

Içinde ki zaman dursun..



Sol yanýmý hissedemiyorum kavurdu gönlümü hasretin dilimde Lal oldu daðýlýyor yine , ve yine sana olan hislerim depresti bugunde..
Bugün farkettim de zaman çok. Çabuk geçiyordu ne olup bittiðini bile anlamýyorum, korkular sardý yine, o güneþin. Berakligýnda çiçeklerin yapraklarý gibi uzatmak ve sana açmaktý, sen gözlerime bir çizgi oldun ben ise sende takýlý kaldým, biliyorum birgün yapraklarda düþecek yere ,ama o daha iyi tohumlar serpistircek güzeligi ne güzellik katýcak, bakiyorumda þimdi o gecmisime seninle ne yapraklar nede bir fidan açýyordu,seninki neydi be sevgilim,gülüþün de her sey açýyordu , ben ve ya sen, bir kalp þeklinde iki aðaçtik herkes gibi ,yinede baslamakti dokunmakti sarýlmaktý en önemlisi ise sana Aðlamak tý bitanem.. bir su gibi sana kanamak aktý...daðlara tasmak ,saatlerce seni yazmak, seni okumak ve sana.sarilmak gibiydi,o zaman okadar çabuk geciyorki o zamanlar ömrümüzü. .
Almadýmý senide, ne oldu þimdi, ne geçti sanki hergün, bir gül daha ölmedimi, sen
Su verdin,onu korudun zamaný geldi oda ölmedi mi ,o kadar koru et, ne yapsýn o hayat bazen kötü ki ,,, bazende iyi, geçmiþimi silemiyorum beynimden . Özellikle sevdiðim þeyleri. .
Dokunmak istiyorum dokunamýyorum bazý þeylere, zaman saniyeler durmasýný.. içimdeki özlem sevgi þefkat ti senden kalan hatýralarýma kalmasýný ..sana hasretligim sana. Özlemlerim kalmasýný istiyorum, birde sana söyleyemedigim iki cümleyi . söylemeyi. .
seni seviyorum seviyorum demeyi.guzel kýz..
Emsal 07.11.2014
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.