MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

ZORDUR...
AMİNE SOLGUN

ZORDUR...


Serserim yine geldik ne kadar da güzel buralar öyle deðil mi?
dinle sanki herkes bizi izliyor gibi ,bil ki belki de bu son geliþimizdir.Bu uçurumun dibi gözlerimi þaþ ediyor,isterim ki bu günümüz bu uçurumda güzel geçsin. Ýçimde hangi renksin gerçekten bir daha gidersen seni çok özleyeceðim .Biliyorum ki gurbetler beni unutturmaz,sende bu þehirde yaþanýlmazsýn ne yapsam da kendime gücüm yetmiyor ben bu hasretle boðulur gibiyim ama sen hasretle yaþanmýyor gibisin alýþmadýn mý artýk dile getir içindekini.


Güzelim ben senin kadar cesaretli deðilim,böyleydim böyle kalacaðým ama seni anlamayý çok isterim yada sana laik bir insan olmayý çok düþledim ve bana þahit olan adýný kazýdýðým aðaçlardý.Beklediðim görmek istediðim sendin ben bu sevdayý dile getiremiyorum çünkü öyle aðýr ki buna ne dilim nede yüreðim.


Serserim sen beni çok mutlu ediyorsun ,güldürüyorsun,sevindiriyorsun ama bir taraftan da ben çok yaralýyým çok acýtýyor ve ben çok yalnýz kalýyorum.
Güzelim nazlanma yine ben seni o daðlarýn ulaþýlmaz ýrmaklarýnda büyütüyorum seni konuþmaya benim gücüm yok .

Serserim seni bu yüzden seviyorum sen benim bütün hayallerimin gerçeðisin ve sevilmeye deðersin

Güzelim sev sevmek güzeldir ,kimse kadar olmaz içinde ama sev ,ben nereye gidersem gideyim yine sana gelirim gideceðim yerlere sen umuduyla dönerim senle gidiyorum senle dönüyorum.
Bu kez gel bana doðru sar sev beni döneceðim o güzel gözlerini öpmek için avucunu nefesimle ýsýtmak için senle olmak için döneceðim,yine açtýn yüreðimi güzelim nasýl kapanacak þimdi.

Serserim atladýðým bu kaçýncý uçurum.bu uçurumun içinden gelen kadýn çýðlýklarý duyulmayan,hissedilen kadýn çýðlýklarý yalnýz kiþi yalnýz düþünce
geçmiþe dair hiçbir iz býrakmayan giden serserim yýllar sonra gelir.kalbimdeki uykuyu uyandýrýr

Güzelim Gittim, yýllar boyunca sensizliðe mahkumdum gittim ama senle gittim sensiz hiç olmadým ki ben senle doðdum senle yaþýyorum izin ver senle öleyim
Serserim düþlerim oldu senle yapmak istediðim piknikler sadece bil seni çok özlüyorum bu hayata tek baþýna baþ edemiyorum sensiz çok acýmaz oluyor ben seni beklerim sen bekleme desen de ben sana gelirim sen git desende ben sana tutuldum sana yandým sana taptým bu kadar bekledim yinede beklerim sadece bir daha göreyim yüzünü belki olur ya kýsmet olmaz yüzünü okþamaya sabret sevdiðim
Sevgiliye hasret yaþadým çok uzaklarda yýllar boyu ama þimdi sabahlarý iþe gönderdiðim sevgiliye büyük bir özlemle sarýlýyorum sevgi sabretmektir,beklemektir sevgi gurur istemez sevgi sabretmeyi dua etmeyi beklemeyi en güzeli de zor olaný ister.
sevgi zor olduðu kadar da güzeldir

AMÝNE SOLGUN

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.