MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Belirir kahve gözlerde bir suret..
Sezginnn

Belirir kahve gözlerde bir suret..


Belirir kahve gözlerde bir suret..Yaþasýn adeletin adaletsizliði der þerefsizler...
Bir yaným okyasun bir yaným mavi sýzý..Bir yaným hayalperest bir yaným Hüzün keder..
Etafým toz pembe..Çevrem it sürüsü..Ortalýk soðuk savaþ dönemi..Katýksýz yaným söyler durur Kaybolmuþ aþlarýn gün ýþýðýna çýkma zamaný..
Her yerim dumanlý sisli bulanýk..Yaðmur yaðmaz oldu efsunlu gecelerime..çamur olmuþ her yaným..Hem Ýçimden çoðalýyorsun hem adýn yazýlý Hicranlý günlerime..
Belirir kahve gözlerde bir suret..yaþasýn dünyanýn zulmü der þerefsizler..
Oturup düþündüm..anladým iyiler kazanamaz bu dünyada..kötüler þeytanýn Dostlarý..Ýyiler dua ederler..yaþasýn hakkýn sevgisi..Kahrolsun faþistler..Kahrolsun egoistler..Yaþasýn sevenler..
Oturup düþünmek istedim..düþünemedim..Anlamak istedim anlam veremedim..Bi karar vermem gerekiyor kararsýz kaldým..Seni içimden boþaltmam gerektiðini söyledi beynim sessiz kaldým..
Oturup seni düþündüm..Seni anlamadým...Karar verdim sen olmayacaksýn..Sonra bakmýþým ki öyle bir çoðalmýþsýn içimden ki..býrak kalbimi her yaným sen olmuþsun..Býrak beyni aþkým öyle bir taþmýþ ki aþkýmdan nasinibi alanlar olmuþ..býrak bu kalbi bu beyni..Öyle bi çoðalmýþsýn ki içimden Beni gören Seni anlatýyor..Seni gören inancýný yitiriyor..

Belirir kahve gözlerde bir suret..baþlar Sevilmeye kahve gözlü adamlar..Bu suret ki görülmez herkesteki gözlerde..Seven Öyle bir gülecek ki Þerefsizler karanlýk olacak..Ýtler Sürü halinde daðýlacak..Kaybolmuþ sevdalar Yeryüzüne inecek..Seven Hep gülecek..

Belirir Kahve gözlerde bir suret..
Allah’ým Kötülüklere sessiz kalma Ýyilere de yardým et..

Kahve gözlerde bir suret belirir..
Beni bilen ona olan aþkýmý da bilir..

Belirir kahve gözlerde bir suret..
Bu kadar saçmalýk yeter..

Sezgin SEVEN


Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.