MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

*.*.* ANNECİĞİM, İYİ Kİ VARSIN SEN, İYİ Kİ DOĞDUN ANNEM =) *.*.*
ŞİİRİN SİHİRİ

*.*.* ANNECİĞİM, İYİ Kİ VARSIN SEN, İYİ Kİ DOĞDUN ANNEM =) *.*.*





S * en gözlerimdeki ilk bakýþýmsýn annem. Sesin kulaklarýmda çýnlayan, gözlerimdeki sonsuz mutluluk yaðmurlarýyla iyi ki doðdun annem sen…


U * çan kelebeklerin kanatlarýnda tek tek yer alan sonsuz tebessümdeki sevgi seli ve gecenin ay ýþýðý gözlerimde parlarken baðýrýyorum anne: “Doðum günün kutlu olsun, iyi ki doðdun anneciðim.”


R * uhum “Annem” diyor “gitme, hiç ama hiç beni býrakma anneciðim”. Sen benim her þeyimsin, anlýyor musun? Sen Suran annemsin anne, seni çok seviyorum ben. Nice mutlu yýllarýn olsun annem.


A * ydýnlýk gül yüzün güneþim oldu, ýþýl ýþýl yüreðime doldu. Gözlerindeki tek gülüþ hayatým oldu nefesimde annem. Senin yaþamýn hayat oldu bende, iyi ki varsýn annem. Ýyi ki doðdun sen anneciðim.


N * asýl bir deniz dalgalanýrsa, sessiz sessiz kýyýda beklerse; sen de suskunluðumdasýn anne. Annem, yanýmdasýn canýmdasýn, kalbimdesin, Suran annemsin. Ötesi yok, olamaz da. Seni çok seviyorum annem. Hep yanýmda ol sen annem. Nice mutlu senelerimiz olsun annem. Doðum günün bizdeki yaþama sevinci, gülen gözlerin hep var olsun annem. Ýyi ki doðdun sen.


YAZAN: ÖZLEM DEMÝRKAYA &*.*&


YAZIM TARÝHÝ: 12.08.2010 / SAATÝ: 01:00


ÞÝÝRÝM BÝTÝNCE ANNEMÝN BENÝM ÝÇÝN YAZDIÐI ÞÝÝRE KARÞILIK MUTLULUK SÖZLERÝ TEBESSÜM TEÞEKKÜRLERÝ VE ÞÜKÜRLER EDERÝM ANNEM ALLAH’A BU DÜNYADAKÝ VARLIÐIN ÝÇÝN. ÝYÝ KÝ VARSIN CANIM ANNEM, SEN ÝYÝ KÝ DOÐDUN. ÖMÜR BOYU SEVGÝMDESÝN. SENÝ ÇOK SEVÝYOR KIZIN ANNECÝÐÝM…

ANNEMÝN MUTLULUK SEVÝNÇ GÖZYAÞLARI ÞÝÝRÝM ÝÇÝN YAZDIÐI GÜZEL SÖZLERÝ ***

Annem caným kýzým meleðim benim... Ben de seni çok seviyorum kýzým.
Keþke yanýnda olsam, sarýlsam sana... Mis kokunu içime çeksem, “kýzým” diye aðlasam… Benim meleðimsin sen annem…



Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.