MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

DEĞERLİ ŞİİR YÜREKLİ DOSTLARIM
Nazan Yazıcı Kalcı

DEĞERLİ ŞİİR YÜREKLİ DOSTLARIM



Bildiðiniz üzere yaklaþýk 3 ay evvel bir þiir kitabý yayýnladým.Amacým , edebiyatýmýza elimden geldiði kadarýyla katkýda bulunabilmektir.Bu nedenle bu amacýma ulaþabilmek için gece gündüz çalýþmaktayým. Miili Eðitim Bakanlýðý’dan aldýðým izin belgem ile Ankara’ da bulunan özel okullar dahil tüm okullarda söyleþi ve imza günü yapmaktayým .Bununla beraber þiir adýna düzenlenen aktivitelere davet edildiðim için davetlere de katýlýyorum.Bunlar radyo programlarý olduðu gibi bunun dýþýnda yapýlan þiir þölenleri de olmakta.. Ayrýca þiirlerim çeþitli radyo ve tv ler de edebiyat programlarýnda da seslendirilmektedir:

RADÝO MÝT ( Fransa’dan yayýn yapan Türk radyosu) / ÞÝÝR RENGÝNDE
MAVÝ YÜREKLER RADYOSU
POLÝS RADYOSU
DAKTÝLO RADYOSU
ÞEHRAZATLA GÖNÜL RADYOSU

Ayrýca DAKTÝLO GAZATESÝ’ de de köþe yazarlýðý yapmaktayým


Bunlarýn dýþýnda dahil olduðum iki adet þiir antoloji kitabýmýz var. Bunlardan biri kendi yayýmcým tarafýndan çýkarýlan TÜRK DÜNYASI ANTOLOJÝSÝ diðeri de KAÇKAR TV GÖNÜL KAHVESÝ ANTOLOJÝSÝ.1 Haziranda Gönül Kahvesi Antolojimize dahil olan þair arkadaþlarýmýzla beraber Ýstanbul’ da þahsýmýza layýk görülen plaketlerimizi almak üzere biraraya geleceðiz hemen ardýndan da KAÇKAR T V’ de canlý program konuðu olacaðýz inþallah.

Tüm bunlarý açýklama nedenim , çok istememe raðmen eskisi kadar vakit bulamadýðýmdan dolayý aranýzda olamamak ve siz deðerli dostlarýmýn harika þiirlerinize yorum yapamamak .. Hepinizin affýna sýðýnarak þiirlerime yapmýþ olduðunuz tüm yorumlar için sonsuz teþekkür ve þükranlarýmý sunuyorum

SAYGILARIMLA

Nazan Yazýcý Kalcý


Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.