MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

SENSİZLİK ZAMANLARI-2
yakamozizmir

SENSİZLİK ZAMANLARI-2



SENSÝZLÝK ZAMANLARI - 2

Tan aðarmaya baþladý. Kaçýncý günü devirdim sensiz. Kaçýncý dostluðum bu gecelerle...

Ah gönlümün solmayan gülü, ayrýlýk rüzgarý bize de deðermiþ. Ben de düþermiþim dalýmdan kurumuþ yaprak misali. Ah amansýz sevdamýn amansýz yarasý, bir bahar akþamý kondu sevda kuþu gönlüme. Yine bir bahar akþamý zemheriye çevirip gitti yüreðimi. Oysa ben bütün mevsimleri bahar biliyordum. Baharda çiçekler solar mý sevgili?

Kasýrgalara býraktýn ruhumu. Alabora oldu düþlerim. Batan bir gemi nasýl kurtulur sevgili? Umutsuz bir hastanýn yaralarý nasýl sarýlýr?

Býrakýp gitmek istiyorum yüreðimi burada. Kendimi unutup, hiç bitmeyen, dönüþü olmayan yolculuklara çýkmak istiyorum. Belki izine rastlayabilirim. Bir haber, bir küçük haber alsam belki huzur bulabilirim. Gözlerinde hala nisan yaðmurlarý var mý? Bilirsin yaðmuru senin gözlerinde sevdim ben. O yaðmurlar okþardý bakýþlarýmý.

Günlerdir saçlarýmý tarýyorum ayna karþýsýnda. Belki yine gelip eskisi gibi sarýlýrsýn diye. Bütün umutlarým boþuna biliyorum. Ama olur ya, sevgili olur ya.

Sen beni sevince gülümsedi gözlerim. Sen sevdiðin için saçlarýmý sevdim ben. Senin ellerinde anlam buldu ellerim. Sensiz çorak toprak gibiyim sevgili. Taþ gibiyim. Kurumuþ dal gibiyim. Sensiz bir hiçim sevgili.
Leyla akgül

Ne çabuk geçti zaman. Yine hüzün kemiriyor içimi. Yine dört duvar, yine yalnýzlýk, yine keder. Yaþamakla ölmek arasýnda bir çizgide durdum yýllarca. Duvardaki saatin akreple yelkovaný bile deðiliz seninle...

Yýldýzlar bir çarþaf gibi yine sensiz örtüyor geceyi. Ben hala senin resimlerinle avunuyorum. Gittiðin gün soðuk bir namlu gibi þakaklarýmda. Ya çek kurtar bu karanlýktan ya da öldür sevgili...
Leyla Akgül
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.