MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

ZEYNEP PINAR KOCA *
ŞİİRİN SİHİRİ

ZEYNEP PINAR KOCA *






O^o Z. emheride gün ýþýr, ay tutulurcasýna; ýlgýn baharla rüzgarýn akýmýnda kaybolur.


O^o E. n derin denizlerde bir yol açýlýr, dalgalarla vurur yüzüme; adeta býçak gibi kesercesine okyanuslara kendini býrakýr.


O^o Y. aðmurlar dolar yüreðime, ansýzýn senin sesin duyulurcasýna ; ufuklarda aniden güneþ açar.


O^o N. adide bir gül demetinde, nedensiz bir þehre sordum; aynalardaki seni gördüðümde öylesine akan sulardaydýn; derin, uçsuz bucaksýz kayýp þehirde.


O^o E. srarengiz yel deðirmeniyle gelen týlsýmlar her bir ýþýk gün dönümü savrulurcasýna, haykýrýrcasýna daðlar taþlar durmak bitmek bilmeyen derindeki seni çaðrýþtýrýyordu.


O^o P. almiye aðaçlarýnda en yükseklerde bin bir umutlar sarmýþcasýna gökyüzüne her baktýðýnda, tüm yýldýzlar sarsýn o içindeki küçük dünyaný. Sen kar tanesiyle büyüyen sevgi selindesin. Senin adýn Zeynep. Ýyi ki doðdun, senle hep birlikte nice yýllara kardeþim. Ýyi ki varsýn sen. Hep bir ömür boyu mutlu yýllarýn olsun =)


YAZAN: ÖZLEM DEMÝRKAYA &*.*&


NOT: MUTLULUK, HAYAT DOLU YÜREÐÝN, MELEK YÜZÜN SENDEN HÝÇ AYRILMASIN. SENÝ SEVEN TÜM HERKES ÝÇÝN ÝYÝ KÝ VARSIN ZEYNEP PINAR. ÝYÝ KÝ DOÐDUN CANIM KARDEÞÝM. SENÝ ÇOK SEVÝYOR ABLAN, GÖKYÜZÜNDEKÝ TÜM YILDIZLARI SANA BIRAKIYOR SEVGÝYLE *.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*.*




Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.