MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

............
züleyha34

............





Sayýklamalarým!!!

Merhaba hoþ geldin. Biraz konuþalým istedim seninle. Malum uzun zamandýr konuþmuyoruz hiç. Neler yaþadýðýný bilmiyorum. Kaç çukura düþtün veya kaç kere býraktýn yürümeyi hiçbir fikrim yok. Seni üzgün görmeyi hiç sevmiyorum. Gel listesini yapalým mutsuzluklarýnýn. Sýralayalým tüm küskünlüklerini. Sana güldüðün zaman açan çiçeklerden bahsedeyim. Ýnanma bana, hiçbir þeyi deðiþtiremeyeceðini söyle ama ben ýsrarla tekrar edeyim ayný cümleleri. Sen konuþmayý isteme ben söylediðin her kelimenin elmas deðerinde olduðunu hatýrlayým sana...
Gel biraz misafirim ol. Yüreðimde hiç ziyaret edilmemiþ bir oda verelim sana. Orasý senin olsun, istediðin gibi döþe. Ýstediðin resimleri as, senin istediðin þarkýlar çalsýn. Sonra bu oda bana yetmedi de mesela. Baþka bir odayý daha vereyim sana. Oraya eski oyuncaklarýný yerleþtir. Sonra baþka bir oda daha iste o da senin olsun. Al yüreðimin tamamýný. Ýstediðini yap. Ýstersen alevler büyüt yüreðimde istersen güller ek her bir köþeye ama biraz misafirim ol. Bir iz býrak hayatýmda. "Bende yaþadým" demek istiyorum. "O benim de hayatýma girdi" diye yazmak istiyorum tüm satýrlara.

Lütfen biraz misafirim ol. Ýstersen git sýkýlýnca istersen kal sonsuza kadar. Al yüreðimi istediðini yap, senin olsun her þey. Sadece biraz kal, misafirim ol. "Bende yaþadým" demek istiyorum. "O beni sevdi" diye yazmak istiyorum tüm hikayelerime. o kadar iþte..
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.