MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Mektup
BenSenO

Mektup



Sýfýr3/Sýfýr1/Ýkibin13
Alacakaranlýk
Ýsveç



Merhaba

Nasýlsýn diye sormuþsun ………..

Uykusuzum…. Göz kapaklarým bir hamal kadar yorgun, gözlerim kan çanaðý ama uyuyamýyorum. Sesleniþlerin týrmalýyor kulaklarýmý sanki binlerce marti cýðlýklar atýyor beynimin içinde uyumak istiyorum uyuyup huzur bulmak olmuyor…Yani uyuyamýyorum yokluðunda.

Yalnýzým…. Yanlýs bir diyara göç etmiþ göçmen bir kuþ gibi yalnýzým. Kocaman bir boþluk var içimde, sanki bir seyleri alýp götürmüþler içimden izi kalmýþ ama yenisini koyamamýþlar yerine. Ýnan bana bende en az sen kadar kimsesizim senden uzakta.Yani yalnýzým yokluðunda….

Korkuyorum….Annesini yitirmiþ bir yavru kuþ gibi korku dolu gözlerle bakýyorum hayata. Kaçýyorum bana uzanan her elden ve korkudan titriyorum bazen. Karabasanlar çöküyor göðsümün sol yanýna baðýrmak istiyorum sesimi duyurmak istiyorum sana ama olmuyor sesim kýsýlýyor nefesim kesiliyor. Yani korkuyorum yokluðunda…

Üþüyorum… Lapa lapa hasret yagýyor içime ve ben sensiz çýrýlçýplaðým üþüyorum. Kuru bir ayaz var içimde bir tek nefesin ýsýtabilir beni bu ayazda nefesine muhtacým ama sen çok uzaktasýn donuyorum. Ellerimi ceplerime sokmak istiyorum ellerim buz kesmiþ parmaklarým katýlaþmýþ ceplerimi bulamýyorum ellerim donuyor ellerin lazim ellerime lanet olsun yoksun. Yani üþüyorum yokluðunda.

Özlüyorum… Yemiyor içmiyor ama özlüyorum günde her öðün her saniye nefes alýr gibi özlüyorum. Özlemek zor zanaatmýþ bunu senden sonra anladým. Koca bir yumruk gibi çöküyor boðazýna yutkunamýyorsun sadece özlüyorsun canýn yanýyor küfredesin geliyor içinden, biliyorum istemezsin önceden beri küfretmemi etmiyorum zaten edemiyorum susuyorum. Yani özlüyorum yokluðunda…

Seviyorum… En az varlýðýnda sevdiðim kadar seviyorum seni yokluðunda da. Sen aldýrma gidiþime seni sevmediðimden ya da seni görmek istemeyiþimden deðildi gidiþim. Nasil üzdüyse seni gidiþim sana söz seni mutluluktan çýlgýna çevirecek bir gün geliþim. Sen yeter ki bekle beni kesme umudunu benden ve ben ýlýk bir rüzgar gibi estiðimde sana yüzünü bana doðru çevir olur mu Rüzgar Gülü.. Yani yokluðunda da seviyorum seni…..Bekle beni Rüzgar Gülü….



Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.