MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

IŞILDAYAN YÜREKSİN // akrostiş //
şair şebnem örs

IŞILDAYAN YÜREKSİN // akrostiş //






.. I .. þýl ýþýl parlayan gözlerin benden çok uzaklara gitti yakalamak tutmak istedim kayboldu karanlýklara doðru yalnýzlýklar aleminden !!!


.. Þ .. afak sayacaðým bundan böyle yaþanan her güzellikleri sýra sýra dile getireceðim sevdiðimi yaban ellere ufka doðru doðan güneþle yol alacaðým hayallerden !!!


.. I .. rmak ýrmak akýyor gözyaþlarým hasretliðin kollarýnda yapayalnýz mýrýldandýðým naðmelerde bile hüzün var ya gelecek ya da ben gideceðim buralardan !!!


.. L .. oþ ýþýklý caddelerden geçerken seninle yaþadýðým aþklarý tekrar yaþadým özlem kokan ellerimizi sýmsýký tutan bir ben, birde sen varsýn !!!


.. D .. erya denizlere daldý gözlerim o koskoca maviliðin yanýnda hayale kapýlmýþ bir gonca gülüm eserim,yazdýðým roman yaþadýðým ömrümsün !!!


.. A .. labildiðince ürkek gecelerim sensizliðin ateþi üzerimde akan gözyaþýmda bile senin eserin var sen bunu bilmesende ben ölürüm aþkýmdan !!!


.. Y .. aðmur damlacýklarý çarpýyor camýma her yaðan yaðmurla birlikte bende hüzünleniyorum sensiz kalan gecelerimde seni yazýyorum ölümsüz aþkýmsýn !!!


.. A .. y ýþýðým gözümün nuru seni öyle seviyorum ki ellerimden uçup gittin bambaþka dünyalara seni anlattýðým mýsralarýmda sessizim yoksun diye sen !!!


.. N .. eyleyim nefesimsin benim hayatýma anlam katan kimseye anlatamadýðým tek cümlemsin benim yaþayan yarýnlarým umudumsun !!!




.. Y .. ok oluþlarda yüreðim senden gayrý çok uzaklarda ellerimi uzatmak istediðimde uzatamadýðýmsýn seni özlüyor seni düþlüyor bu sevdan !!!


.. Ü .. üþüyorum yalnýz kaldýðým gecelerimde senin gittiðini anýmsadýðýmda bir hoþ oluyor kalbim baþka ellere meydan okuyor sensiz bu gözlerim can !!!


.. R .. üzgar savurdu beni sensizliðin kollarýna içim titriyor yarým kalan sevdanýn yok oluþuna gelmeyeceksin biliyorum bomboþ kaldý yüreðim senin gidiþinle bu gözler aðlayan !!!


.. E .. y yürek yaram canýmdan çok sevdiðim acýlý sevdam sen bende bitmeyen sevdam adýný yazdým eserlerimde düþüncelerimde gizlisin !!!


.. K .. ilit vurdum kalbime senin beni býraktýðýn gibi bende gidiyorum yaban ellere sen benim ýþýldayan yýldýzým düþlerimde çýkaramadýðým gecelerimsin !!!


.. S .. öyleyemediðim paylaþamadýðým seni sana anlatamadýðým yar sevdamsýn içimde seni kime nasýl anlatayým bilemedim her defasýnda kýskandým gözlerden !!!


.. Ý .. smini her andýðýmda kendimi senden alamýyorum saatlerce seni düþünmek seni hissetmek beni mutlu ediyor yanýmda olmasanda her var olansýn !!!


.. N .. edensiz karþýlýksýz seviyorum seni uzaklýk bana engel deðil çaðlayansýn benim yüreðimde unutma sen bende ölmeyen IÞILDAYAN YÜREÐÝMSÝN !!!





04/07/2011
22:00/PAZARTESÝ
YAZAN: ÞEBNEM ÖRS


Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.