MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Şehit eşine mektup.....
azize54

Şehit eşine mektup.....


Caným Kardeþim Þeyma,

Yýllar sonra seni aramamýn böyle hüzünlü bir nedenle olmamasýný isterdim.
Seni böyle aramak canýmý çok yakýyor. Cenaze törenindeki duruþun sergilediðin yüce metanet hepimizi özellikle beni çok derinden etkiledi. Seninle çok gurur duyuyorum. Hepimize, Türk halkýna ve tüm dünyaya onurlu, þerefli, güçlü bir subay eþinin bir Türk Kadýnýnýn gücünü, yürekliliðini ve yýkýlmazlýðýný gösterdin. Herkese örnek oldun. Yüreðindeki acýyý tüm kalbimle paylaþýyor Yüce Allah’tan sana sabýrlar Þanlý Þehidimiz Gökhan’a rahmet diliyorum. Mekaný cennet olsun.

Caným kardeþim sen bize þehidimizden emanetsin. Gücümüz yettiðince her zaman yanýndayýz. Bunlarý yazarak yaraný daðladýðýmý üzüntünü katladýðýmý düþünmeni istemem. Bende senin gibi, tüm subay eþleri, tüm analar gibi eþimi eðer gerekiyorsa vatan için þehit vermeye hazýrým. Benim canýmda vatanýma, bayraðýma, hak eden milletime helal olsun. Hak etmeyenlerin hesabý ise dilerim Allah’tan mahþer gününde sorulsun. Yüce Rabbimin yazdýðý kaderin önüne geçilemez. Ne yaþanýlacaksa o elbette baþýmýza gelecek. Sizinle ayný yüce kaderi paylaþmayacaðýmýzý kimse garanti edemez. Herkesin bir sonu var elbette dilerim sonumuz da kaderimizde en yüce kaderinizle ayný olsun. Bununla beraber yazýlan kaderimizde dayanma gücünü sabrýný da versin inþallah. Sen vatan için Gökhan’ýný feda ettin ama bu vatana binlerce Gökhan yetiþtirecek kudrete sahipsin. Her öðrencinde onu tekrar yeþerteceksin. Seninle ve þehidimizle her zaman gurur duyacaðýz.

Biliyorum þuan seni teselli edici ne bir þey söyleyebilirim nede yapabilirim. Çok uzaklarda olsam da acýný yürekten paylaþtýðýmý bilmeni isterim. Sen hakkýný bizlere helal et kuzum vatana ve millete ödenmeyecek kadar çok hakkýn geçti.
Ne büyük onurdur ki bana, senin gibi þanlý bir yiðit eþinin gözlerinden öper Allah’a emanet olmaný dilerim.

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
En Çok Okunan Şiirleri

Şehit eşine mektup..... Yanık Yürek