MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

GAMZELİM // akrotiş //
şaire şebnem örs

GAMZELİM // akrotiş //






.. G .. özlerde gülümsedi yüreðindeki o berraklýk çizdin duraklamadan sevgilerin manzaralarýný biliyordum gördüm sendeki seni .... !!


.. A .. lýþýlmýþ sendeki o heyecan kýpýr kýpýr kalbin bilemiyorsun neden bu kadar suskun ben diyim mi neden çünkü vazgeçme korkusu sarmak isterse ya seni .... !!


.. M .. aviliðe uçtu sevgiler nasýl ne zaman konar ki beklentiler hani uçurtma uçurursun izlersin ya gülücük atarak iþte sendin geri de býrakan seni .... !!


.. Z .. ordu bazý þeyleri anlatmak kapalý kutu sendeki yürek ne çok açýlýr nede çok kapanýr aralýk býrakýr taki anlatana kadar gerçekleri ve seni .... !!


.. E .. zip geçti belki bomboþ dediðin cümleleri ama umduðun neyse düþündüðünle pekiþti iþte bu dedin karanlýktan çýkardýn yüreðini .... !!


.. L .. azýmdý senin düþündüklerin kelepçelemek istercesine benimsedin gitmesini istemediðin bazý þeylerin gittiðini anladýðýnda rest çekmeyi bildin neden mi çünkü buldun senli olan sevgileri .... !!


.. Ý .. zliyordun gökteki yýldýzlarýn parlaklýðýný inadýna düþler kurdun hissettiðinde ne varsa var oldu direnmeyi öðrendin iþte bu benim dediðinde herþey bitmiþti .... !!


.. M .. ýz mýz olan yüreðini tanýmýþtýn alýnganlýðýnla silip atmayý bilmiþ yaþanmýþlýklarý bile umursamadan bir kenara atabilmiþsin dimdik kalmak arada seni sen olduðunu kabullenmektir ayný senin gibi ... !!!





24/07/2012
06:00/salý
YAZAN: ÞEBNEM ÖRS

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.