MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Seni Özlemeyi Hiç Sevmiyorum
GokhanAksu

Seni Özlemeyi Hiç Sevmiyorum



Seni özlemeyi hiç sevmiyorum.. Çünkü seni ne zaman özlesem kaburgalarým kýrýlacakmýþ gibi oluyor.. Nefesim hafif kesiliyor.. Gözümün önünden hatýralar geçiyor.. Dudaklarým acýyor.. Ellerim.. Ahh kör olasýca ellerim üþüyor.. Öyle bakmasaydýn keþke.. Öpmeseydin.. Öyle devlete karþý çýkar gibi tutmasaydýn keþke..

Aðlýyorum.. Seni hatýrlýyorum ve yaptýðým tek þey aðlamak oluyor.. Durduramýyorum.. Göz yaþlarým olmayýþýna akýyor.. Sana þarkýlarla aðlýyorum.. Bu kadar basitmiþ aðlamakta. Bu kadar basitmiþ yalnýz kalmakta..

Sana söylemek istediðim çok þey varken, susuyorum. Beceriksizim.. Gel diyemiyorum.. Beceriksizim, konuþamýyorum.. Beceriksizim.. Seni sevmiyorum diyemiyorum.. Ben sadece seni özlemekte becerikliyim.. Seni özlüyorum çünkü, yokluðunda yapabildiðim tek þey bu.. Anlatamýyorum.. Gel.. Gel ki, seni yanýmdayken özleyeyim.. Seni, sen susarken özleyeyim..

Çaresizliði seninle göz göze geldiðimde öðrendim.. Bakýþlarýndan ikinci bir Afrika var.. Açlýðý ve zulümü önemsemeyip oyunlar oynayan çocuklarýn gülüþleri var.. Bakýþlarýnda adalet var.. Ben bu adalete saygý duyarak bakýyorum sana.. Anlayýþla karþýla. Tüm duygularýmý önüne seriyorum.. Ýçten ve alelade gülüþlerle sana uyum saðlamaya çalýþýyorum.. Lütfen anlayýþla karþýla..

Ah bir tutabilseydim ellerinden, bak diyecektim anneme; doðduðumda sen tuttun, öldüðümde o tutacak diye..

Gokhan Aksu

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.