MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

AND OLSUN
Hacı Kısır

AND OLSUN


And olsun!

Sevdaný kuþanarak yaþayacaðým.Gel ya da gelme!Bil ya da bilme! Baktýðým her güzelliði sen sayacaðým.Gözlerime ne vakit ýþýk uðrasa;ufuklarýma sen bakacaðým.Seni anlatmayan hiç bir cümleyi;söylemeyecek,duymayacaðým.Ayak bastýðýn bütün yollarý þefkatle arþýn arþýn boyayacaðým.Siyah gecelerin ýssýzlýðýný bakýþýnla þiir þiir kuþatacaðým.Sana büyüttüðüm soylu sevdayý; kanýmda boðulsam yaþatacaðým!

And olsun!

Ýntizarý,isyaný unutacaðým.Yaðmurlu gecelere sýðýnacaðým.O maðrur geçinen sabýr taþýný; gül ile döve döve tuz yapacaðým.Git ya da gitme!Duy ya da duyma!Senden gelecek paslý býçaðý;kalbimi kýn yapýp saklayacaðým.Açýlacak o asil yarada aþkýný oluk oluk kanayacaðým.Ürperme o vakit gül gözlü yarim;ben o yaradan sen taþacaðým.Ruhumun gözyaþý bu satýrlara bütün ömrümü adayacaðým!

And olsun!

Sen dolu bu benden býkmayacaðým.Yokuþlar boyu seni düþte taþýrken;yorgun düþüp bir an yýlmayacaðým.Kötü günlerinde hep koþacaðým.Ýyi günlerinde ben uçacaðým.Sev ya da sevme!Vur ya da vurma!Aþk idamsa sehpada hep olacaðým.Sensizlikse büyümek hep çocuk kalacaðým.Sana kuþ kanadýndan þarkýlar yapacaðým.En beyaz dualarý sana yollayacaðým.Güneþli günlerine gölge olmayacaðým.Karanlýk günlerine kandilin olsun caným!

And olsun!Ey aþk sana and olsun!
Kalbim!Deli kalbim aþk olsun!
Asýl sana aþk olsun!

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.