MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

SORAN OLURSA BEN YARALIYIM
Özgür'ce Şiirler

SORAN OLURSA BEN YARALIYIM


’’ Bir insan için ömrünü harcarsýn , elinde ne var ne yok önüne serersin.. Kimselere vermediðin deðeri ona verirsin.. Ama bir türlü karþýlýk göremezsin.. Ya da sevdiðin kadar sevilemezsin.. Oysa herþeyini ona baðlamýþsýn sen , hayat senin için O’ndan ibarettir. Ýçtiðin sudan yediðin ekmeðe kadar onu hissedersin.. O vardýr her anýnda , her yaþamýnda.. Gülüþünde , aðlamanda.. Aldýðýn nefesine kadar o iþlemiþtir kanýna.. Çektiðin acýlarý fark etmesin diye paralarsýn kendini .. Yaþadýðýn çileleri , onsuzluðu , sevgisizliði , deðer görmemek nedir bilmesin diye saçarsýn etrafa sahte gülücükleri .. Boynunu tekrardan bükersin , baþýný yaslarsýn bir aðaca tekrardan aðlarsýn.. O ise hala sefasýný sürmeye devam eder , ne hallerde olduðunu düþünmeden.. Bir gün herþeyden , herkesten uzaklaþmak istersin.. Çýkarsýn yola.. Gidersin bir uçurumun kenarýna.. Kafaya koyarsýn ama yapamazsýn.. Bir umut , belki döner dersin.. Ama dönmeyecek , bunuda bilirsin..
Evet itiraf ediyorum.. Ben hayatta en büyük hatamý seni sevmekle yaptým.. Sana kendimden daha fazla deðer vermekle yaptým.. Sadece kendimi üzdüm , kendimi hýrpaladým.. Sen ise görmemezlikten geldin hep.. aramadýn , sormadýn ..
Beni kendime düþman ettin.. Ben , sen olmak isterken .. Ben’i benden ettin..
Artýk farkýna çok iyi vardým bazý þeylerin.. Kendimden fazla kimseye deðer vermeyeceðim..Sadece beni seveni seveceðim.. Herþeyini birisine adamamak gerekiyormuþ.. Sonu hep hüsran , acý.. bunu anladým.. Yaþadýðým onca acýdan sonra Kalbimi aþk’a kapattým.. Soran olursa ben yaralýyým .. ’’


[ Özgür’ce Þiirler ]
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.