MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Seni Düşünmek..
Mtuta

Seni Düşünmek..


Týpký göðün maviliklerine doðru ilk kez kanat çýrpacak olan kuþ yavrusuna karþý, annesinin duyduðu korku gibi seni düþünmek..
Ürkütüyor beni yalnýzlýðýn, ürpertiyor beni yanýnda olamayýþým..
Gözlerin her zamanki gibi parýldamayacak, þehvetli gözlerin oklarýna maruz kalacak korkusuyla seni düþünmek, baþtan aþaðý titretiyor beni..

Ay tanrýçasý gibi yüzün bir an bile hüzünlenecek korkusuyla, söylediðim bir söz seni incitecek endiþesiyle, karanlýkta yolunu kaybedercesine korkutuyor beni, seni düþünmek..
Bir gün alýp baþýný gidersin, senin için yýllar sonrasýna düþündüðüm hayallerimi zaman çekip alýr avuçlarýmýn arasýndan korkusuyla seni düþünmek, ýssýz bir gecede son kibritin alevini kaybetmek kadar ürkütüyor gözlerimi..

Olur olmaz þeylere gülmek gibi, bir sonbahar akþamýnda yaðmura inat yürümek gibi, küçük bir çocuðun bencilliði gibi seni düþünmek; merkezimde sen varsýn, çevrende ise ben..

Yaþamak gibi seni düþünmek, düþündükçe yaþamýn anlamýný bilmek gibi.. Uykusuz, umutsuz, çaresiz her ne varsa olumsuz iþte öyle seni düþünmek, ayný zamanda hayattan isteyebileceðim son istek gibi..

Zulüm gibi seni düþünmek, sancýlý baþ aðrýsý gibi.. Beynimi patlatýrcasýna, geçtiðin yollarý, kurduðun düþleri, içtiðin bir damla suyu bile düþünmek, sana göre zor olsa gerek..

Ýsterdim ki her zaman senin yanýnda olabilmek, her aný dolu dolu yaþayabilmek, en çok sevdiðin tatlýyý bile birlikte yiyebilmek..

Senin kalbini kazanamamaktý benim endiþem, tüm korkularýmýn içini Sen ile doldurabilmek..

Ýþte böyle çetin, böyle zor seni düþünmek..
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.