MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Di
SEN-O-LOJİ
Diyoptri

SEN-O-LOJİ


Sen gibileri sevgilim , anlayabilmek için fakülteler açýlmalý. Ya da ek ders olarak konumlandýrmalý normal müfredata.Bir bilim dalý gerekmeli ; Senoloji..!
Bir reçete yazýlmalý hiç anlamayacak eczacýlara , okutulmalý .Yemin etmeli doktorlar , ’Hipokrat yemini ’ kuralýna bir daha uyulmamasý gerekliliði üzerine ,greve çýkmalý.

Uzun yaþayamamanýn sýrrý sen olmalýsýn.Ne hava kirlilliði , ne içilen alkol , ne sigara ne de ekonomik etkenler.!Yasa seni uzaklaþtýrmalý bu maddelerden.

Ýçimdeki uzaya keþfe çýkan Nasa ’nýn hiç bir yaþam belirtisi bulamamasý çokda normal deðil mi ? þu durumda.Bir Aþkyolu galaksisi nasýl böyle kendini kaybeder , bir bünyede bir yürekte bir ölümlüde.Ýçindeki güzellikleride bulmamayý tercih edenler var.Onu býrak içini bilmeyenler var.!

-’Duygu nedir’ dedim.
-’Hissizliktir’ dedi. Sustum !

Sevdiðime sevmiþime bin piþman mý oldum þimdi ben.Hayýr hayýr, üzülüyorum senin için.Mum kendi dibini aydýnlatmaz derlerdi ya.Ýnsan da kendini ,duygularýný mumun bitmek üzere olduðu , mumun ýþýnýn sonuna geldiðinde anlayabiliyor ancak.Ömür deðil ,yaþlandýrdýðýn duygularýmdan ,diþleri olmayan hafif kambur , bir de artýk düþüncesiz duygularýmdan , senin hissizlik diye adlandýrdýðýn o benim için deðerli duygularýmdan bahsettim.Üzerine sakýn alýnma sevgilim.

--Huzur gencecik biriyken , onu yaþlandýran küçüçük bir çoçuktu..!--


Diyopti
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
En Çok Okunan Şiirleri

SEN-O-LOJİ