MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Hep bıçak sırtında yaşadım, hep sınırlarda sevdim
otantikx

Hep bıçak sırtında yaşadım, hep sınırlarda sevdim



Çok geldi sevmelerim bazýlarýna ama ben sadece kendim için sevdim.
Yüreðimi kanýrtan acýlar yaþadým. Yetmedi baþkalarýnýn cezasý, kendimi cezalandýrdým. Bir düþtü hayat benim için, düþtüm bir gün her yanýmý kanattým.
Sustuðum gecelerim oldu ama çok defa çýðlýklarla uyandým. Yapamadýklarýmla uðraþmadým, yaptýklarýmý baþarý saydým.
Sevdikçe büyüdüm, çoðaldým. Belki o yüzden sevmekten hiç býkmadým. Aþkýmý baþkalarýna hediye ettim, sevdayý kimseye lütuf saymadým.
Ömrüm boyunca korudum kalbimi, ne kadar kýrýlmýþ olsa da, sevmekten hiç caymadým. Yeniden, hep yeniden denedim, sevdayý kimse için satmadým.
Bazý geceler yalnýzlýðýmla aðladým, bazý zaman yalnýzlýðýmý baþýma taç yaptým ama aþka hiç sýrtýmý dönüp yatmadým.
Aþka aþýk kaldým önce, aþkýn deli ogluydum, aþkla yýkandým. Sevmek için özel sebepler aramadým, sadece sevdim. Bazen bir rengi, bazen bir þairi, bazen bir adamýn gülümseyiþini, bazen bir çocuðun gözlerini...
Yüreðimi sevmek için eðittim. Eskiden ben de sevdiklerimden karþýlýk beklerdim, yýllar sindi üstüme, beklentilerimden vazgeçtim.
Sevmek saf ve sýnýrsýz olduðunda güzeldi. Sevmek sadece kendin için sevmeyi öðrendiðinde özeldi. Sevmek bir kalbin ödeviydi, sevmeyi severek öðrendim.
Yýllar geçtikçe sevme þeklim deðiþti. Küçükken hýrçýndým, sýnýrsýzdým, küstahtým, acýmazsýzdým, bencildim, ihtiraslýydým. Sonra seneler geldi geçti ömrümden sakinleþtim, olgunlaþtým, paylaþmayý öðrendim. Saf sevgiye verdim gönlümü, severek törpülendim.

Þimdi sadece sevmeyi biliyorum. Bazen sevdiðime bile sevdiðimi söylemeden seviyorum. ..~alo~
levent otan

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.