MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

ÖNCE HAYALLER ÖLÜR
Yaşanmamış Aşkların Şairi

ÖNCE HAYALLER ÖLÜR




Ben meçhul bir zamanýn çok bilinmeyenli devr-i alemlerinin birinde, ismi lazým olmayan bir þehrin herhangi bir hastanesinde gözlerimi dünyaya açtýðýmda yanýmda ilk seni görebilme ve ilk sana tebessüm edebilme olasýlýðýný düþündüm.

Ya da ayný mahallenin ayný sokaðýnda altlý-üstlü oturabilme, birlikte yakan top veya saklambaç oynayabilme ve ayný okulun ayný sýnýfýnda yan yana olabilme olasýlýðýný da.

Ben yitik sevdalar ülkesinin engebeli ve tozlu yollarýnda, kayýp bir þehre doðru yol alan þehirlerarasý otobüs yolculuðunda birlikte seyahat edebilme olasýlýðýný da düþündüm.

Ya da karþýlýksýz ve yapmacýksýz, içten, samimi duygularla seni ne kadar çok sevdiðimi her fýrsatta söyleyebilme ve senin de beni çok sevdiðini düþünebilme olasýlýðýný da.

Ben yalnýzlýklar rýhtýmýndan kalkan pusulasý bozuk,
gidiþi olup dönüþü olmayan dümeni kýrýk bir hayâl gemisine iki kiþilik bilet alýp umut dünyasýnýn gizemli derinliklerine yelken açabilme olasýlýðýný da düþündüm.

Ya da çivisi çýkmýþ kocamýþ dünyaya birlikte meydan okuyabilme, tüm çirkinlikleri birlikte güzelleþtirebilme ve tüm dünyaya haykýrýrcasýna “Seni çok seviyorum aþkým!” diyebilme olasýlýðýný da.

Ben seni sevebilme olasýlýðýný düþündükçe, duygularýmýn beni götürdüðü bilinmezlikler dünyasýndaseni sevdiðim kadar, kendimi sevebilme olasýlýðýnýn hepten olanaksýz olduðu gerçeðini de düþündüm.Bu yüzdendir ki artýk hiçbir þey düþünemez oldum.

Vecdi Murat SOYDAN
(Yaþanmamýþ Aþklarýn Þairi)
19/03/2009-Isparta

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.