MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

YORGUNUM
uzakdanakşam

YORGUNUM



Niye senin gözlerin
hatta gözlerinin rengi aðlamaklý
puslu puslu bakýyor.
altýnda çukurlar oluþmuþ
kenarýnda çizgiler
göz kapaklarýn
üzerine düþmüþ gözlerinin
göz bebðindeki ýslaklýk
çift görüyor beni
ezilmiþliðin ruhumu var.
kaþlarýn gözüne inat çatýk
Haklýsýn
çok yorgunum...




Herþeyi yüz üstü bugün olduðu gibi býraktým.sensizliði ve anýlarýmý hiç birþeyi toparlayamadým.Bananelerden vurdumduymazlýklardan baþýma gelmeyen kalmadý.ben hayata dair ne varsa herþeyi anlamlýýca býraktým yerli yerinde.
Alýþtým sevmelere,sevilmemelere, yüze gülmelere,arkadan konuþulmalara, sýrtýmý ovalamalara dahada acýsý terk edilip gidilmelere hayat benden de muzdarip çýktý oturup dinlemeye kalktýðýmda sanki suçunu bastýrýr gibi benden de çaresizdi.yýkýk dökük tü anýlarý bendende beter.
Ben içime sindirdim yaþadýklarýmý ,onurumu gururumu insanlýðýmý. ama sanki o tutarsýz olan sanki oydu yanýbaþýmda serseri bir kurþun yemiþ gibi dolaþan oydu benden birþeyler bekleyen.
Yaþamýn akýl almaz oyunlarýyla cilveleþirken ben hayat bana maymun gibi sýrýtýyor her fýrsatta þamarýný yüzümde patlatýyordu.yitirmiþti özgüvenini bitmiþti onda sevgi saygý yüzüne astar çekmiþ ve çok acýmasýzdý.
Ben bu kadar savaþmalarýma raðmen yenik düþmedim ayaktayým halen mücadeleye devam ediyorum.beni ben gibi görüyorum sevenlerimede, sevmeyenlerimede saygý duyuyor herkesi kucaklýyorum
Umarým herkes en az sevgisi kadar sevilir sevildiði kadar MUTLU olur.


........///........

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.