MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

VEDA
megurman

VEDA




Seninle konuþmak istiyorum biraz.. Hoþ, buna zaten alýþýksýn..Baþka kimim oldu ki bu güne dek senden baþka sesime ses veren!..

Bir ömür geçirdik seninle birlikte.. Bir ömür boyunca bana eþlik ettin, bir gün olsun ter- ketmedin beni.. Zaman zaman aramýza birileri girer gibi olsq da, senin yerin dolmazdý ve ben gene sana dönerdim, boynum biraz daha eðik her seferinde, ama sana daha bir tutkun.. Ve sen, hiç bir þey olmamýþcasýna bana kollarýný açar, daha bir aþkla boynuma dolardýn.

Evet, seninle konuþmak istiyorum biraz..Ama bu sefer güçlü olmak sýrasý bende.. ve de hep bende kalacak bu sýra..

Belki üzüleceksin söyleyeceklerime.. Yýllar yýlý gözyaþlarýmý silen sen.. Sakýn karþýmda zayýf olma, aðlama, çünkü senin gözyaþlarýný ben silmeyeceðim..

Hazýr mýsýn? Dinle öyle ise:

Senden ayrýlýyorum artýk..Artýk seni sevmiyorum çünkü.. Sen ki yýllar yýlý yastýðýmý bölüþtün, içtiðim her damla suya kendini kattýn..

Mutlu sanýrdým kendimi seninle, sana öylesine alýþmýþtým..sen ben’din âdetâ, hakîki âþýklar gibiydik.. Öylesine ki, hep seni bulurdum çifte vuslat aradýkça..

Evet eski dostum, evet kýrk yýllýk yapýþýk kardeþim, evet bir ömürlük sâdýk eþim.. Ar-
týk sevmiyorum seni, artýk istemiyorum nefesini yastýðýmda, yaþantýmdan kovuyorum seni!. Git, baþka kollar bul seni saracak, baþka yataklarda ara o iðrenç arzularýnýn bedelini..

Defol artýk kahpe YALNIZLIK!

MG

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.