MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

BEN SENİ ANKARA GİBİ SEVDİM...YÜ-KO
LESKÜY NARUT

BEN SENİ ANKARA GİBİ SEVDİM...YÜ-KO



...............................................Sensiz çektiðim acýlarý anlatamam, çok derindi.
...................................Aðlamayý bilmeyen gözlerim aðlamayý,,,sende öðrendi
....................Kaç gece aðladým,kaç gece adýný sayýklayarak uyandým
.

Seni sevdim be gece gözlüm,seni sevdim kendimi unuttum,,,,,,,,,,,,,.Seni sevmek öyle güzeldi’ki,baþka sevilecek þeyleri unuttum.........Nedeni yok,seni sevmek için bende sebep çok,..mesala,seni sen olduðun için seviyorum, eskiden hep ben diye baþlardým cümlelerime........ þimdi biz diyorum.Çünkü; ben sen oldum,kendimi sen de unuttum.. farkýnda mýsýn? Sen ve ben yani biz yani ikimiz...Sanki yeryüzünde senden baþka yok diyorum,sevdim seni sevdim,her þeyimi unutarak sevdim,sevdim ben seni 3000...km sevdim,sevdim,,en çaresiz anlarýmda bile seni düþünüp mutlu oldum.Ben seni sevginin kýtlýðýnda sevdim...

..........................................Ben seni ANKARA gibi sevdim ............

Sevdim seni,artýk ölümden bile korkmuyorum......Bilirim,ki insan bir defa ölür ben’de sende öldüm.....................Senden önce rüzgar önünde savrulan bir gazete kaðýdý gibiydim,oradan oraya,ya þimdi öylemi,boþ olan hayatým bir anlam kazandý,yaþamak için bir sebebim oldu.................,Hayata daha farklý baðlandým,hayata daha farklý tutundum.................Bana can oldun,bana kan oldun,bana herþey oldun.Sevdim be seni,.........gözlerinde öldüðüm,çok sevdim.Bir gün düþüversem kaldýrýmlara.. yýðýlýp kalsam,bilirim sen varsýn,þimdi daha cesur davranýyorum hayata ,sen yaþattýn bütün bunlarý bana,sevdim seni,yosun gözlüm sevdim seni.

..........................................Ben seni ANKARA gibi sevdim

Sevdim seni,..,bebeðim sen varsýn bende, eskisi gibi,gözlerimde manasýzlýk yok,artýk gözlerim ayrýlýklarý çaðrýþtýrmýyor.Ellerim titremiyor,bakýþlarým,,,, yorgun deyil,artýk benimde sýrtýmý dayayacaðým bir duvarým var.......sevdim seni,ömrümün diðer yarýsý sevdim seni,,,,,Gitti artýk seslerimdeki titremeler,sen varsýn ya...........uçmayý yeni öðrenen bir kuþ gibi deyilim..Aðlamýyor artýk bulutlarým,,,,.........,,artýk ateþler beni sýcaðýnda daðlamýyor,gözlerim aðlamayý dünden............................................. unuttular,gülümsemelerim,tebessümlerim yüzümle barýþtýlar,sevdim( can be) sevdim Üzüm karasý gözlerinde kaybolmacasýna sevdim seni,sevdim,sevdim.

..........................................Ben seni ANKARA gibi sevdim

Ben seni sevdim,çöl güzeli ben seni,çýlgýn bir aþýk gözüyle sevdim.Ben senin........... tebessümlerini,omzumda aðlamalarýný sevdim.Senin bana olan hasretlerini sevdim,ben senin bakmaya doyamadýðýn dört kanaryanla birlikte sevdim..merhametini sevdim
Anne þefkatini sevdim,dürüstlüðünü sevdim...Biliyormusun þimdi kýrgýn bana ANKARA caddeleri,....hani nerede o uðrunda öldüðün sevdan diyor,diyorum gelecek ,bir gün gelecek,(......................hep birlikte gözlerimiz yollarda seni bekliyoruz,bebeðim)..

..........................................Ben seni ANKARA gibi sevdim............................
..............................Gittiðin günden beri,gülmedim, tek bir kelime konuþmadým..
.......................Uðrunda öldüm,,,,,,yosun gözlerini bir daha hiç unutmadým
................Varlýðýna inat,,,, yokluðunda bile sevdim seni hiç,aldatmadým





LESKÜY NARUT......12.MAYIS.2011



Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.