MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

KÜÇÜĞÜM!!!
kubal

KÜÇÜĞÜM!!!


Beni kýrmak seni mutlu ediyor deðilmi? hani birini cok seversinde uzak durmaya çalýþýrsýn ama için yanar iþte seninkide öyle bir þey.

Kim bilir ne volkanlar patlýyor içinde , yeni daðlar yükseliyor yüreðinde .Her yükselen dað ayrý ayrý volkan olup patlýyor alevler fýþkýrtýyor etrafýna ve ne var ne yoksa yakýyor.Kurduðun cümlelerden anlýyorum seni , parçalamak istiyorsun beni "nasýl olurda beni terk edersin " deyip haykýrmak istiyorsun.:) haklýsýn. ben seni terk ettim . Güneþin olmaktan vazgeçtim . Yeni doðan sabahýn ilk ýþýklarýnda güne baþlarken sevincin olmaktan vazgeçtim.Çok yorulduðunda ,gölgesinde dinlenip yaslanacaðýn koca bir çýnar olamaktan vaz geçtim.Vaz geçtim beni koklayýþýný seyretmekten. Vazgeçtim boynunu büküp , gözlerimin içine bakýp seyretmelerinden.Vazðeçtim boynuma sarýlýp hasretle sarmalayýþlarýndan.

Küçüðüm ben senden vazgeçtimde seni sevmekten hiç vazgeçemedim.

Sen küçük bir tomurcuksun büyüyeceksin koca bir sarmaþýk olacaksýn saracaksýn hayal ettðin yuvaný.Kanatlarýnýn altýna alacaksýn yeni doðacak çocuklarýný.Ama beni sevmekten sende hiç vazðeçmiyeceksin.Madem beni beni seviyordun neden ? neden? diye hep soracaksýn.

küçüðüm ben kendimden vazgeçtimde seni sevmekten hiç vazgeçmedim.

Hani sen demiþtinya senin için ölürüm diye .Ýþte küçüðüm bunun için senden vazðeçtim.Senin benim için ölmene tahammül edemezdim.senin ölüm emrini kendi ellerimle veremezdim.Ben seni çekmediðin acýlara peþkeþ çekemezdim.Senin bir parçaný sensizliðe mahkum edemezdim.

Küçüðüm ben yaþamaktan vaz geçtimde seni sevmekten hiç vazðeçmedim.

Þarkýlar dinlerdik þarmaþ dolaþ .Rarks ederdik kucak kucaða.Sabahlara kadar ten tene deðerdi soluk soluða.hiç býkmadan öpüþürdük dudak dudaða.Binbir hayaller kurardýk yakýnlardan uzaða.Nasýlda düþtük kader denilen tuzaða.

Küçüðüm ben sevinçten neþeden vazgeçtimde senin için aðlamaktan hiç vazðeçemedim

Bin piþman olasam ne yazar, kafamý taþlara vursam kim anlar,göz yaþý deðil kan akýtsam kim ne yapar.Yüreðime sensizliði sapladým kim duyar.Bütün dunyayý hasretinden yaksam kim takar.Yalvarýp yakarsam , önüme kim bir parça merhamet atar.Piþmanlýklarla kapýlara dayansam kim tenezür edip açar.

Küçüðüm dedim ya sevilmekten vazgeçtimde seni sevmekten hiç vazgeçmedim.

kubal.......

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.