MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

İMKANSIZ AŞK
meki

İMKANSIZ AŞK



Ya iþte böyle ÝMKANSIZIM Bakýyorum da þunlara þaþýyorum caným sýkýlýyor Allah canýmý alsýn. Zengin babalarý sayesinde lüks arabalarla gündelik sevgili deðiþtiren aþký ve sevdayý iki öpücük zannedenlere kýzýyorum. Kýzdýðým gibi de acýyorum. Bana ne diyemiyorum iþte. Takýyorum kafama. Bölüyorum uykularýmý. Çünkü bu gençlik bizim bizim...
Caným Sýkýlýyor Allah Canýmý Alsýn...
Anlat diyorsun ya ikide bir yaralý yüreðimle yaralamak istemezdim seni.
Ama sevda ne demek ama gönül ne demek vefa ne demek ve ben seni nasýl sevmiþim vay vay vay ki vay.

Ben insanlarýn toprakla haþýr neþir olduðu çocuklarýna helâl lokma için terlerini topraða akýtan eli nasýrlý mý nasýrlý yüzü güneþ yanýðý gönlü ezelden yanýk güneþin toprakla buluþtuðu; buram buram dert buram buram hasret buram buram sevda kokan hürriyet sevdalýsý milyonlarca yiðitten biriyim.

Anam abdestsiz göðsünü vermemiþ bana. Ola ki Allah’a ola ki vatana ve ola ki sevdiklerine ihanet eder diye. Anamýn ak ve helal sütünden midir nedir; vefasýzlýðýn "v"si yoktur kitabýmýzda. Hele ÝMKANSIZIM sevdiðini yarý yolda býrakmak; nankörlüðün ve namertliðin en adisi budur iþte.

Gönül dersen gönül yürek dersen yürek aþk dersen aþk; býrak duygularýmý yüreðime yüreðinde bul kendini! Gör ki nasýl sevmiþim seni vah vah.

18’inde deli taylara benzer kýzlarýmýz. Geçit vermez yüce dað gibi heybetli þahin bakýþlarýnda mertlik; ama yufkadýr yürekleri. Onlar ki sevdiklerine toprak kadar vefalý onlar ki sevdiklerine gün gibi güneþ gibi sadýk kardelen çiçekleri kadar sabýrlý ki onlarda iffet ki onlarda edep. Onlar sevdiler mi baþka severler ÝMKANSIZIM.

21. asýrda ne Karacaoðlan’ý ne Köroðlu’nu ne de Mecnun’u aratýr yiðitlerimiz. Gönül bu ya; hep ulaþýlmaz eriþilmez dallara baðlanýr. Çile ise çile dert ise dert pes etmek mi asla! Ve yiðitliðin kitabý yazýlmaz gülüm. Yiðitlik yürekte saklý yiðitlik gönülde gizlidir. Yiðitlik sadece bilekte deðil.

Bizi biz eden bizi farklý kýlan; bu düþüncemiz bu gönlümüz. Çünkü biz sevdiðimizi iki öpücük niyetine deðil Allah’ýn bir emanet kuþu bilip bir ömür boyu ayný yastýkta bir ömür sürmek için severiz.

Ben sevdiðime gel dediðim vakit daðlarý yýrtýp gelen git dediðim vakit; kaþlarýný çatmadanarkasýna bakmadan gidendir. Zannetme ki korkudan edepten gönülden sevgiden.

Ýþte ÝMKANSIZIM diyorum ya ikide bir; gönül dersem gönül yürek dersem yürek aþk dersem aþk;
Býrak duygularýný yüreðime yüreðimde bul kendini!
Gör ki nasýl sevmiþim seni vah vah!...
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.
En Çok Okunan Şiirleri

İMKANSIZ AŞK aşk