MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Ölüm ve Sessizlik
umutlarımveaşkım

Ölüm ve Sessizlik











ÖLÜM VE SESSÝZLÝK

Merhaba bir tanem, henüz adýný dahi bilmiyorum. Tanýmadýðým birisin, Senin kim olduðunu bilmek de istemiyorum. Ama sana sesleniyorum. seni uzaktan seyrettim ve seni hep uzaktan sevdim. Ýçimdeki öfkemi bile durduramýyorum. Çünkü seni sevmek bile kýskandýrýyor kendimden.Ama bu satýrlarýmý okurken ne yazýk ki ben yanýnda olmayacaðým ve seni uzaktan sevemeyeceðim. Neden mi? Ben de bilemiyorum nerede olacaðýmý. Çünkü bedenim öðle hükmediyor ve öðle sesleniyor.
Benimde hayallerim ve düþlerim vardý. Hayallerim , Bedeninin kývrýmlarýyla beraber olmak isterdi.hep, çünkü, Dudaklarýný açan mührün bende saklý olduðunu biliyor muydun? Hayýr bilemezsin ki çünkü tanýmýyorsun beni. Hiç tanýmayý da denemedin ki zaten. Hep sana he p seni dokunmak isterdim sana sevmek ve. Gözlerimle okþamak isterdim. Týpký;

Gemilerin nasýl yelkeni ve rüzgarý ihtiyacý var ise, denizin ortasýnda yelkenler gemiyi biþeyler anlatmak için nasýl rüzgarla yarýþýr, bir çýrpýnýr bir durur ya, iþte öðle bir þey. Benim de sana ihtiyacým var. Benim de sana anlatacaklarým var. Bak gülüm geceler hep karanlýk, ne olur bari gündüzlerimi de gecemi döndürme. Öyle kötü durumdayým ki, hüzün ve acý var içimde. Gönlünde bana yer yok muydu? Aþkým. Öyleyse gönlüne yazdým þiirlerimi, söylediðim sözlerimin deðerini bilerek yer ver. Oysa ben, senin o güzel sözlerin dýþýnda kilerini unutmaya gayret edeceðim. Ömrümün geri kalýnýnda, ölümüm sessizliðinde sana sesleneceðim, yine ben seni ölesiye sevdim ama sana anlatamadým. Senin kim olduðunu hiç bilmedim. Bilmek dahi istemeyeceðim. Dudaklarýn kývrýmlarýna misafir olacaðým. Ömür boyu muhabbet bir aþkýmýzý ölümsüzleþtireceðim. Bir hüzün,elem,bir gurur ve bir öfkeyle konuþacaðým.Senden terk etme müjdesi gelene kadar.
Hüznü, gururu ve öfkeyi bilseydin keþke hüznün beni aþan taþkýnlýðýný
gururumun miras kalmýþ hoyratlýðýný Öfkelerimin hiç bir zaman sona ermeyecek ve azalmayacak kararlýlýðýný anlayabilseydin, Anlatabilirdim sana! Seninle yaþanan bir aþktan sonra ayrýlýðýn ölüm bile olsa, Seviyorum seni! derdin, ama hoþça kal diye ekledin. Dudaklarýndan çýkan bu sözleri duymak istemedim. Þimdi gitmeye mecburum belki yine gelirim, umarým gelirim diye seslendin. Bir an boðazým düðümlendi. Þu ayrýlýk ne zor imiþ, benim yazým kaderim böyleymiþ. Bu günlerin acýsýný çeken bilir. Bana bunlarý yaþattýn ya olmaz olsun senin gibi yar. Geriye gelir diye mi bekleyeceksin. sakýn ola ki bekleme, ben baþka bir dünyamý gideceðim. Ýþte orasý benim ölümümüm ve yaþamýmýn en sessizliðin olduðu yer olacak. Anlayacaksýn ki iþ iþten geçmiþ olmuþ. Hayallerin, aþklarýn ve hüzünlerinle yaþacaksýn. Hoþça kal bir tanem.


Hayallerimveaþkým
21.05.2010

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.