MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

SEN GİDELİ
kardelenmiş

SEN GİDELİ



Severek ayrýlanlar bilirler ayrýlýðý .sen benim eþ ruhumsun unutmuþ olsan hissederdin unutmuþ olsan yanýmda durmazdý her sabah hayalin.seni görmek için geri geldim sen gideli çok olmuþ nereye gidersen git çantanda bi resmim aklýnda gülüþüm olsun ben seni gerçekten sevdim bitmez demiþtim ((bitmedi))

» Cok uzaktasin beni duymazsin unuttun belki de hatirlamazsin hani derdin ya sen bitanesin bitanen burada Sen neredesin

» Seni yüreðimin derinlerine attým.Üzerine Çelik kapilar kapattým. Beni öyle incittinki seninle olan iyi hatýralarý (istedigim halde)bile hatýrlýyamýyorum. Sen cezani kendi kendine verdin.

Her Gün Kendime Yeni Bir Beyaz Sayfa Açýyorum Anladým Ki Sayfa Siyah Dahi Olsa Ýmzayý Atan Kalemin Rengidir.”Ýnsanýn Kendisi”

» Ayrýlýðýn bedelini binlerce kez çekerek ödedim…bu þehirleri bu sokaklarý adým adým milim milim boynu bükük gezdim….þu an ne haldeyim ne dertteyim nerden bileceksin be GÜLÜM…onun için en son dileðim seni son kez ölmeden göreyim….

» Seni sevdim ne yazýk ki söyleyemedim. Sen bir umuttun yüreðimde büyüttüðüm. Bazen karanlýk gök yüzünde ýþýldayan bir yýldýz, bazen de göremediðim masum bir melektin. Ben se seni senden habersiz seven biriydim…


KARDELENMÝÞ
Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.