MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

"Seviyorum" Diyemem..
Perihan Metin

"Seviyorum" Diyemem..



S ana “Seviyorum” diyemem,
E n süslü kelimeler,
N asýl yetersiz kalýr,
Ý ðreti düþer bilsen,

S ana hislerimin yanýnda,
E n derin duygularla,
V arlýðým varlýðýna,
Ý htiyaç içindeyken,
Y eterli deðil bilirim,
O cümle bu yangýna,
R am oldu gönlüm sana,
U zuyor sensiz her an,
M erhem tek sensin be CAN,
M ah yüzün karþýmda her zaman…

07/07/2010 07:00

Perihan METÝN


NOT:Deðerli Gönül Dostlarý, ilginiz ve yorumlarýnýz ve de okumak için ayýrdýðýnýz deðerli zamanýnýz için çok teþekkür ederim. Hepinizden Allah razý olsun. Ancak, bazý eleþtiri yaptýðýný zannederek karþýsýndaki insanýn kendince çok deðerli olan dizelerini, þiirini, yazýsýný sýfýrlarcasýna sözlerle yorum yazanlarý görünce yorum kýsmýný kapatma gereði duydum. Eleþtiri demiyorum özellikle zira eleþtirinin bile bir usulü, adabý vardýr. Eleþtiri yapýcý olmalý, eleþtiriyi yapan kiþinin samimiyetine eleþtiri yaptýðý insaný inandýrmalýdýr. Eleþtiri yapmaktan baþka herþeye benzeyen, hatta biraz ileri gitmek gerekirse, güya eleþtiri yapan insanýn, adeta hayata, insanlara olan negatif duygularýnýn hýrsýný çýkartmaya çalýþarak egosunu tatmin edercesine yazdýðý sözler eleþtiri olamaz. Eleþtiri yapýlan insana olumlu anlamda birþeyler kazandýrmalý, negatif duygularý beslememeli...

Ýþte bu sebeblerden ötürü Sevgili Gönül dostlarý, þiirlerimi yoruma kapattým. Gerçekten samimiyetine inandýðým, güvendiðim Gönül Dostlarýmdan içtenlikle özür diliyorum bunun için, görüþleriniz, ilginiz, yorumlarýnýz her zaman benim için deðerlidir.

Herþeyin gönlünüzce olmasý dileðiyle, sevgiyle, saðlýkla ve huzurla kalýn.

Sonsuz Sevgi ve Saygýlar.

Perihan METÝN

Yukarýda yazmýþ olduðum sözlere birkaç Deðerli gönül dostunun çok da hak verdiðim sözlerine istinaden yorum kýsmýný açmanýn daha uygun olduðu düþüncesi geliþti sevgili dostlar... Bu gönül dostlarýmýn sözlerinde ifade ettikleri þu ortak noktalardý;bu tür insanlarý deðil yoruma kapatarak gerçekten samimi insanlarý cezalandýrmýþ gibi oluyoruz ve onlar bunu haketmiyorlar, o nedenle yorum kýsmýný açmak en doðrusu görünüyor bu anlamda, bunu huy edinmiþ insanlar bu kez de ayný þeyi baþkalarýna yapacaktýr mutlaka... Onlarý kendi hallerine býrakmakda fayda var. Ýþte budur, eleþtiri, fikir alýþveriþi budur. Teþekkürler arkadaþlar ve sevgiler.



Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.