MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Şimdi Sırada Gülmek Var Ben Tuncerbirdal,da...
tbirdal

Şimdi Sırada Gülmek Var Ben Tuncerbirdal,da...



Þimdi Sýrada Gülmek Var Ben Tuncerbirdal,da...

Ben sana sevmenin ne demek olduðunu öðrettim sende bana
SENÝ SEVMENÝN NE KADAR YANLIÞ OLDUÐUNU Þimdi sýrada gitmek var.
Yüreðimde kalan emanet sevgini vererek çýkacaðým hayatýndan.Ve nasýl girdiysem yalan gözlerine öylece akýp gideceðim.Bir kaç damla gözyaþýyla birlikte yanaklarýndan süzülüp dudaklarýnda son bulacaðým. Hani herþeyin baþladýðý yerde.
Þimdi sýrada susmak var ben tuncerbirdal,da.
Þiir bitince baþlayacak sessizliðim.Duymayacaksýn bir daha "seni seviyorum" sözünü benden. Bir baþkasýnýn söylediði en güzel söz bile titretemez yüreðini bundan sonra. Ve hiçbir þeyin deðerini kavrayamaz benliðin ben sustukça.Suskunluðum saklýdýr.Ýhanetinin suçlusu olan "dilinde" hani bana herþeyim dediðin yani yalanlarýnla yaraladýðýn yerde.
Þimdi sýrada gülmek var ben tuncerbirdal,da...
Gözyaþýyla geçen yýllara inat gülmek. Yaðmurlarla yarýþmaktan vazgeçmek. Ama ben sende unuttum gülüþümü. Giriþinde parký olan þehirlerde kaldý tüm sevinçlerim. Çokça aþk.. özlem... isyanlar ve gözyaþý. Ýþte sana gençliðim.
Oysa ki herþey güzeldi bir zaman. ADAM GÝBÝ AÐLAMAK BÝLE KOYMUYORDU. BUGÜNKÜ SAHTE GÜLÜÞLER KADAR
Þimdi sýrada isyan varben tuncerbirdal,da.
"Sonsuza dek " diyen dillere aþkýn gücüyle aþýlan yollara. Kollarýmda beklerken ellerde gördüðüm sahte yüreklere.
Ve bana hatýrla diye býraktýðýn geceler.. Ýsyan nerde baþlar bilir misin sen? Sevgiyle çarpan kalbin ihanetle durduðu yerde.
Þimdi sýrada maziyi gömmek var ben tuncerbirdal,da.
Sonu hüsranla biten seneleri. Hepsi seninle yaþanmýþtý. Mevsimlerin bir tadý vardý eskiden. Seni bana sevdiren yüzündeki imkansýzlýktý. MUTLULUK MU? UZUN ZAMANDIR UÐRAMADI...Çünkü o uzakta ki bir þehrin tozlu kaldýmlarýnda kaldý.
Þimdi sýrada özlemek var ben tuncerbirdal,da.
Huzurla geçen yýllarý. YALANSIZ,DOLANSIZ TÜM SAFLIÐIMLA KOLLARINDA UYANMAK ÝSTEDÝÐÝM SABAHLARI.Geceleri uyurken hayalimde duran sýcaklýðý özlemek. O sýcaklýk þimdi resimlerin hatýrlattýðý anýlarda saklý.
Þimdi sýrada UNUTMAK var ben tuncerbirdal.da.
Yaþanan ya da yaþanmayan güzel günleri. Büyüsü bozuldu bu sevdanýn. En iyisi kurutmak hayalleri ve bir daha kurmamak düþünmemek geçmiþi. Ve sürdürmemek yalan yüreðimde yarattýðým hiçbir geleneði. Bir güzelliktin uzun zaman önce yüreðimde yer eden. Þimdilerde ise çirkin ruhunla birlikte kaybolup giden.
Þimdi sýrada teþekkür var ben tuncerbirdal,da.
"Sevgili olmayý " baþardýðýn zamanlarda yaþattýðýn mutluluk için.
PINARLARIMI KURUTUP BAÞKASINA AÐLAMAMI ENGELLEDÝÐÝN ÝÇÝN.
Ve en önemlisi bir dilim ekmeði ikiye böldüðün için.
Aslýnda o kadar çok teþþekür borçluyum ki.
Mesela derslere sarhoþ giriþim! Hiçbir þiirimi istediðim gibi bitiremeyiþim! Acýlarý yüreðime kazýyýp mutluluðumu gölgeleyiþin! Çok sevdiðim þarkýlarý unutuþum. Hepsi senin eserin teþekkürler sevgilim. hasretim adaletin bumu senin....
Kalabalýklar ortasýnda yalnýzlýðý tattýrdýn. BAKAMAZ OLDUM UÐRUNA KIRDIÐIM DOSTLARIN YÜZÜNE. Açamýyorum odamýn penceresini güneþe olan utancýmdan! O çok sevdiðim rüzgar benden uzak esiyor þimdi. Sonbahar da küstü. Yapraklar öyle güzel sararmýyor. Oysa tek sýrdaþýmdý seni bana sevdiren Eylül yaðmuru. gibi almanyda
Gençliðimi çöpe attým sayende ve yýktýn beni ayakta tutan umudu.
TEÞEKKÜRLER SEVGÝLÝM SON KEZ TEÞEKKÜRLER........

ÞÝMDÝ HERKEZ BÝLÝYORR..GÖZLERÝNÝN KAHVE...
ADININDA KAHPENÝN BÝRÝ OLDUÐUNU...!!!!

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.