MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

İÇİMDEKİ SEN
batikmank

İÇİMDEKİ SEN



Sensizlikten sonra baþlayan fýrtýnalar,her geçen gün daha çok yaralýyordu beni.Göz yaþlarým saðanak yaðmur bulutlarýyla düþerken geceme,yine sadece sen vardýn aklýmda ve birde yüreðimde sonsuz sevgin.Gözlerin öyle güzeldi ki,hayalin bir o kadarda masum duruyordu karþýmda.Odama pencere aralýðýndan sýzan dolunay,bütün sadeliði ile hazanýma huzur veriyordu.Uykuyu çoktan unutmuþtum.Sadece geliþ gününün ümidiyle avutuyordum bahçemdeki çiçekleri.

Düþlerime seni çiziyor ve adýný iþliyordum mýsralarýma.Arzularým kurumuþ yapraklar gibi dökülürken dalýndan,bir daha yeþermeyecekti elini tutarken kurduðum hayaller.

Alabildiðine sessiz ve ürkütücüydü kaldýrýmlar.Koynuma býraktýðýn yalnýzlýklar,sokak lambalarýyla dans ediyordu.Yýldýzlar bu suskunluðu bozmak istercesine seni istiyordu yanlarýnda,hayalini unutmayan yakamozlar nispet yapýyorken duvarýmdaki fotoðraflarýna,istem dýþý umutlar doðuyordu buruþuk gölgelerime.

Sigaramý -kokunu- içime çekerken,üstüme çöküyordu gecenin bütün matemi.Soðuk çerçevelerle örerken ruhunu,artýk geri dönüþünü bile istemiyordum.

Bir tek hatýralarým tanýk olmuþtu ayrýlýðýmýza.Gidiþini kalbim kabullenemezken,yalancý þahitlik yapýyordu bedenime býraktýðýn yara izleri.Vefasýzlýðý yargýlýyorken her satýrda,sanki sen dýþýnda herkes doðru söylüyordu bu sahte senaryoda.Cezasýný çoktan bulmuþtu yumrukladýðým gitme kal sözcüklerim.

Tüm bu yazýlanlara inat,aslýnda kimse anlamýyordu ve kimse umursamýyordu beni.
Ýçimdeki sen bile bilmiyordu, seni ne kadar çok özlediðimi.
içimdeki sen...

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.