MENÃœLER

Anasayfa

Åžiirler

Yazılar

Forum

Nedir?

Kitap

Bi Cümle

Ä°letiÅŸim

Sana kiyamam
Hanife Bayazıt

Sana kiyamam


Sana kiyamam

Elini tutmak istemiyorum artik...., sana yar olamadim, sen git gönlünün akislarina karsilik verecek en mükemmel -aski yasa, sevgiyi bul.
Benim karanlik, cikmaz yollarla, engellerle dolu, sayisiz sayfalarla donanmis , yönetimini tanimadigim taslaðýný cizmedigim kirik köprülerimin üstünden gecme , gecmemiz imkansiz, düsersin... tartmaz bu sevda ikimizi.

Bakmak istemiyorum artik.... baskasinin gözüne...yanik sevdayi yasamisim...rengini soldurmusum gözbebeklerimin...damarlarimda dolasan kanin bütün heyecanlardan gecmis..uyusmus hisslerimle tekrar bastan baslamaya dermanim kalmadi....GELME

Bir adim dahi atmak istemiyorum artik ...
ucurumun kenarindayim...olurya bana dokunmak istersin hisslerime yenik düser, sarilirim sana dokunursam yer kayar düseriz ne olur... uzaklas git....saglam topraklara bas ..kayarsin....kirirlirsin..canin yanar..

Nefes almak istemiyorum artik....
git incitmeden seni; yakmadan, dokunmadan sana sözlerim;
birazdan feryad ile tüketecegim nefeslerim, mirildanmalarim...dilenmelerim...yalvarmalarimi .....görme..istemiyorum...yüzüm kizarir utanirim...kahr olurum; görme git YANASMA.


Yasamak istemiyorum artik,,,,
birak...tükendim...ne kadar kendimden gectim bilemessin..birakinca elini..bir boslugun, bir telasin, bir korkunun icine düstüm, takilip düsersin, karanlik kuyularima,,,birak elimi,,kurtul,
arkani dön ve hizli adimlarla uzaklas GIT.

Sana kiyamam.

Sosyal Medyada Paylaşın:



(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir.